Solistės arbata mėgavosi vonioje

Sako, kad geriausi mergaičių draugai - deimantai. Vis dėlto tikėtina, kad operos solistės Ieva Prudnikovaitė ir Sandra Janušaitė pasakytų kitaip. Šį savaitgalį jos, sekdamos savo kolegų Rafailo Karpio ir Tado Girininko pavyzdžiu, įsitaisė pailsėti vonioje. Varginantys pasiruošimai kovo 28 ir 29 dienos teatralizuotiems koncertams „Arijos iš dušo“ juose dalyvausiančius operos solistus vieną po kito traukia ilsėtis net keisčiausiose vietose.

S. Janušaitė ir I. Prudnikovaitė dainuos koncerte "Arijos iš dušo".<br>Vilniaus miesto operos archyvas
S. Janušaitė ir I. Prudnikovaitė dainuos koncerte "Arijos iš dušo".<br>Vilniaus miesto operos archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2013, 10:50 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 7:32 PM

Šį kartą moterų nesustabdė minios savaitgalinio "Akropolio" lankytojų - į vonią jos įlipo vienoje prekybos ir pramogų centro alėjoje. Sulaukusios nemažai smalsuolių žvilgsnių, Ieva ir Sandra į tai per daug dėmesio nekreipė ir savo poilsį nusprendė pagardinti angliškos arbatos bei pyrago ceremonija. Tikėtina, kad jos metu moterys aptarinėjo ne tik būsimus koncertus, bet ir dalijosi informacija - nuo rudens Sandra prisidės prie Ievos Eseno (Vokietija) operos teatre.

Vilniaus Kongresų rūmuose kovo 28 ir 29 dienomis vyksiančiuose koncertuose „Arijos iš dušo“ scenoje bus galima išvysti didžiulį būrį Lietuvos operos solistų, šiuo metu išsisklaidžiusių po visą Europą: Asmik Grigorian, Lauryną Bendžiūnaitę, I. Prudnikovaitę, Sigutę Stonytę, S. Janušaitę, Almą Švilpą, Jeronimą Milių, Rafailą Karpį, Dainių Stumbrą, Kostą Smoriginą, Tadą Girininką, Dexterį Fletcherį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.