Choras iš Italijos dainuos labdarai

Vilniaus universiteto Šv. Jonų balandžio 25-ąją  choras „Capitano Grandi“ iš Milano surengs labdaros koncertas. Jo metu bus renkamos aukos viešosios įstaigos "SOTAS" (socialinės tarnystės savanoriai) veiklos tęstinumui. Surinktos lėšos bus skiriamos  iniciatyvoms šeimų ir vaikų ugdymo srityje.

Koncerto plakatas.
Koncerto plakatas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Nov 7, 2022, 6:00 PM

1998 metais grupė jaunuolių, įkvėpta kalnų ir sužavėta liaudiškų dainų paprastumo ir gilumo, pradėjo dainuoti kartu. Taip susikūrė choras „Capitano Grandi“, kuris subūrė Milano universiteto tiksliųjų mokslų fakultetų studentus.

Muzikinis vaikinų choro pasirodymas – tarsi istorinis pasakojimas apie jaudinančius ir svarbius įvykius, paženklintus ilgesio, vilties, laukimo ir žinojimo, kad net sudėtingiausiomis aplinkybėmis viskas bus gerai. Pagrindinė mintis, vienijanti visas šias dainas, - troškimas, įrašytas žmogaus širdyje, slapčiausiose jos kertelėse: grožis, taika, meilė ir teisingumas.

Koncertą rengianti organizacija "SOTAS" - socialinę veiklą vykdanti nevyriausybinė organizacija, kurios misija – gerinti žmogaus gyvenimą, ugdyti vaikus ir suaugusiuosius. Jau dešimt metų ji sėkmingai atlieka socialinį  ugdomąjį darbą su vaikais ir jaunuoliais, dirba su sunkumų patiriančiomis šeimomis, rengia mokymus būsimiems įtėviams ir globėjams bei teikia jų palaikymo ir konsultavimo paslaugas, vykdo švietėjišką darbą aktualiomis socialinio darbo ir ugdymo srities temomis.

Choro „Capitano Grandi“ iš Milano labdaros  koncertas balandžio 25 d. 19 val.  Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.