Vasaros festivalyje – geriausių Lietuvos bardų pasirodymai

Birželio 9 dieną VU Botanikos sode Kairėnuose prasidės naujas renginys – Bardų vasaros festivalis. Du kartus per mėnesį žaliajame sode visi vilniečiai ir miesto svečiai turės galimybę pasiklausyti geriausių autorinių Lietuvos bardų koncertų.

K. Smoriginas pradės Bardų vasaros festivalį.
K. Smoriginas pradės Bardų vasaros festivalį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2013, 11:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:32 AM

Idėja rengti festivalį kilo viešajai įstaigai „Bardai LT“ bei restoranui „Aula Blues Club“. Renginio iniciatoriai tikisi, kad šį projektą pamėgs klausytojai ir jis taps  geriausia vieta praleisti laiką su gyvu žodžiu bei gyva muzika grožintis Botanikos sodo vaizdais.

Birželio 9-ąją festivalį pradės bardas, kino ir teatro aktorius Kostas Smoriginas. Žiūrovai retai turi galimybę išvysti jį vieną ir pasiklausyti autorinių dainų. Atlikėjas žada padovanoti tiek visiems puikiai žinomų, tiek naujausių dainų iš neseniai pasirodžiusio  albumo „Albumas“.

Vėliau Botanikos sode koncertuos Andrius Kaniava, grupė „Liūdni slibinai“, Gediminas ir Ainis Storpirščiai, Vytautas V. ir Ramunė Landsbergiai koncerte „Šeimyniniai duetai“, Olegas Ditkovskis ir Neda dalysis muzikiniais monologais, Domantas Razauskas su grupe dovanos rugsėjo pirmosios koncertą. O didžiausia intriga - specialiai pasirodymui į trio "Adios" susibursiantys aktoriai Saulius Bareikis, Olegas Ditkovskis ir maestro Andrius Kulikauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.