Jūros šventėje aktoriai apsikeis vaidmenimis su publika

Šiųmetės Jūros šventės svečiai kviečiami būti ne tik stebėtojais, bet ir aktyviais jos dalyviais. Paskutinį liepos savaitgalį Klaipėdoje skelbiama Jūros šventės karalystė. Didžiulėje programoje vietą rado ir tradiciniai renginiai, ir netikėtos naujienos. Dar nematytą renginį miestiečiams šiemet siūlo Klaipėdos dramos teatras. Klaipėdiečiai kviečiami išpildyti savo svajonę, pasiryžti avantiūrai ir vaidinti scenoje. Liepos 27 dieną, šeštadienį, 14 valandą Klaipėdos teatro aikštėje įvyks spektaklis, kuriame vaidmenis kurs ne profesionalūs aktoriai, o žiūrovai.

Klaipėdos dramos teatro aktoriai Jūros šventei buria naują teatro trupę.<br>A. Kubaitis
Klaipėdos dramos teatro aktoriai Jūros šventei buria naują teatro trupę.<br>A. Kubaitis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 4:32 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:10 AM

Projekto iniciatoriai Darius Rabašauskas ir Tomas Juočys jau šiandien kviečia klaipėdiečius registruotis į teatro trupę, kuri per mėnesį pastatys linksmą gatvės spektaklį „Spausk nuotykį“.

Scenos naujokams kurti etiudus ir improvizuoti padės jaunieji Klaipėdos dramos teatro aktoriai Simona Šakinytė, Toma Gailiutė, Renata Idzelytė, Vaidas Jočys ir Arnoldas Eisimantas.

„Mes norėtume, kad scenoje bent vieną dieną mus pakeistų miestelėnai, galbūt – mūsų teatro žiūrovai, kad paragautų aktoriaus duonos, pažvelgtų į Klaipėdos dramos teatro užkulisius, paieškotų slaptų savo talentų, būtų tikri Jūros šventės dalyviai. Tai bus tikrai klaipėdietiškas spektaklis, nes ir siužetus, ir vaidmenis kurs patys klaipėdiečiai, - sakė idėjos autorius T. Juočys.

Norintys dalyvauti spektaklyje, iki liepos 10 dienos kviečiami registruotis el. paštu: spausknuotyki@gmail.com. Laiške kandidatai turi nurodyti savo vardą, pavardę, amžių bei telefono numerį.

Projekto iniciatoriai tikisi surinkti kūrybingų ir linksmų žmonių trupę, drauge praleisti smagų repeticijų mėnesį ir per Jūros šventę pateikti Jūros šventės dalyvių teismui unikalų spektaklį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.