Bardų vasaros festivalyje - neišskiriamas O. Ditkovskio ir Nedos duetas

Rugpjūčio 4 dieną, 18 val. Vu botanikos sode Kairėnuose bardų vasaros festivalio koncertų cikle laukia išskirtinis vakaras, kuriame pasirodys neišskiriamas scenos duetas – Olegas Ditkovskis ir Neda Malūnavičiūtė.

Žemas, sodrus aktoriaus, bardo Olego Ditkovskio balsas puikiai papildo Nedos balso ir fleitos improvizacijas.<br>Organizatorių nuotrauka
Žemas, sodrus aktoriaus, bardo Olego Ditkovskio balsas puikiai papildo Nedos balso ir fleitos improvizacijas.<br>Organizatorių nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 3:24 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:51 AM

Koncerte susipins du žmonės - vyras ir moteris, kurie su klausytojais dainomis dalinsis savo išgyvenimais, patirtimis ir mintymis apie amžinas vertybes – gyvenimą, meilę ar mirtį! Skirtingos istorijos dainų tekstuose, apipintos graudžiais gitaros akordais ir švelniais fleitos garsais.

Žemas, sodrus aktoriaus, bardo Olego Ditkovskio balsas puikiai papildo Nedos balso ir fleitos improvizacijas. Ką jau kalbėti apie meistriškai valdomą gitarą.

Kiekvienas apsilankęs šių talentingų atlikėjų koncertuose gali patvirtinti, kad kaskart jis būna vis kitoks, kadangi improvizuojamos dainos Nedos lūpomis su džiazo elementais skamba kitaip. Programoje skambės tiek senos, tiek pačios naujausios dainos.

Koncertas skirtas visiems išsiilgusiems nuoširdžios, prasiskverbiančios iki širdies gelmių muzikos.

Tad susitikime su su šiais atlikėjais Bardų vasaros festivalio koncerte.

Kiti koncertai:

Rugpjūčio 22 d. 19 val. specialiai šiam pasirodymui atsikuria grupė „Adios“. Andrius Kulikauskas, Olegas Ditkovskis, Saulius Bareikis.

Rugsėjo pirmąją, 18 val. – išskirtinis Domanto Razausko ir grupės koncertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.