Kauno senamiestį ir Laisvės alėją užplūdo naktinėtojai

Kone iki paryčių žmonių pilnos Kauno senamiesčio gatvės, net ir atvėsus orui, jau nestebina nieko. Tačiau praėjusią naktį besilinksminančių netrūko ne tik senamiestyje, kur rasti vietos automobiliui pastatyti buvo labai sunku, bet ir Laisvės alėjoje, kuri dažną vakarą būna apytuštė.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 29, 2013, 12:24 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:45 PM

Pirmą kartą šiame mieste suorganizuotas renginys „Kauno barų naktys“ iš namų ištraukė net ir tuos žmones, kurie naktinėja retai.

Į naktinį šėlsmą kauniečius įtraukė maždaug 30 Kauno barų ir kavinių. Nors iš anksto buvo skelbiama, kad kiekviename jų lankytojų laukia įvairios nemokamos programos ir staigmenos, daugelyje vietų vyko įprastos savaitgalio linksmybės.

Tačiau kai kurių barų šeimininkai parodė išmonę ir lankytojus pakvietė į stalo futbolo turnyrus, gyvos muzikos koncertus, alaus degustacijas ir alaus gėrimo varžybas. Taip pat lankytojų laukė specialūs kokteiliai, nuolaidos gėrimams.

Vienas iš „Kauno barų naktų“ organizatorių Linas Ramoška sakė, jog šio renginio tikslas buvo raginti žmones nepasiduoti rudens sloguliui, išlįsti iš namų ir pasilinksminti jiems patinkančiame bare nuo Soboro iki Rotušės aikštės. Kaunietis įsitikinęs, kad renginys dar labiau atgaivino miesto naktinį gyvenimą.

Šalia dažno renginyje dalyvavusio baro buvo galima pamatyti išskirtinį ženklą – žibalinę lempą arba specialų žibintą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.