Žvaigždžių spindesy - gražiausios A.Giniočio dainos

Viešoji įstaiga „Bardai LT“ jau trečią sezoną tęsia projektą „Bardai tarp žvaigždžių“ ir žada klausytojus džiuginti pamėgtų bardų pasirodymais. Lapkričio mėnesį prasidėsiantis koncertų ciklas kvies pasiklausyti garsiausių Lietuvos dainuojamosios poezijos atlikėjų pasirodymų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 8:22 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:26 AM

Lapkričio 29 d. 19 val. koncertuos Keistuolių teatro aktorius, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos docentas, režisierius ir bardas Aidas Giniotis. Pastaruoju metu itin retai pasirodantis vienas atlikėjas sutiko  Vilniaus universiteto planetariume padovanoti savo gražiausiųjų dainų koncertą.

„Geltonų plytų kelias“, „Pikto dėdės daina“, „O už jūros mėlynas smėlis“, „Vynas“ ir daugelis kitų pamėgtų dainų neišvengiamai bus sudainuotos kartu su klausytojais. Juk šis atlikėjas turi neeilinį bendravimo su publika talentą, nuolatos neleidžiantis jai tik klausyti, o įtraukiantis į pasirodymą.

O jaukią nuotaiką kurianti aplinka, kurioje visą koncertą keliaujama žvaigždžių takais, kiekvieną pasirodymą padaro išskirtinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.