Orkestro koncerte visai šeimai – „Pasaulio šokiai“

Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras jau yra atlikęs ne vieną koncertinę programą , skirtą jauniausiai auditorijai. Perpildytuose Vilniaus Kongresų rūmuose jau vyko šeimų itin pamilti projektai „Cirkas atvažiavo“, „Žymiausios „Tele bim bam“ dainos“, „Simfoniniai keistuoliai“, „Vėjo laiškai“.  Šįsyk laukiama premjeros visai šeimai „Pasaulio šokiai“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2014, 10:18 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:57 AM

Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras atliks garsių vokiečių, prancūzų, rusų, norvegų, islandų, austrų klasikų  bei popmuzikos  kūrinius. Pagal juos šoks Lietuvos vaikų ir jaunimo šokių kolektyvai. Šokių kompozicijas parengė vilniečiai „Iliuzija1“- šiuolaikinio šokio grupė iš vaikų ir jaunimo klubo „Šatrija“, šokio studija „Atspindys“, „LVJC“ – Lietuvos vaikų ir jaunimo centro baleto studija, flamenko šokių grupė „Solea“, šiuolaikinio šokio trupė „GDF“, „INdY Dance“- šokių studija, išsiskirianti unikaliu šokio stiliumi, susidedančiu iš hiphopo, gatvės šokio, moderno.

Tarp koncertuosiančių kolektyvų ir svečiai iš kitų Lietuvos miestų: „Svaja“ - įvairaus stiliaus šokio studija iš Alytaus, „Saiga“ – Tauragės moksleivių kūrybos centro modernaus šokio studija, „Eurika“ – Šiaulių Romuvos gimnazijos šokių kolektyvas.

Scenoje bus galima išvysti skirtingų šokių stilių kompozicijas: flamenką, baletą, gatvės, šiuolaikinius bei charakterinius šokius.  Koncertą ves TV projekto „Lietuvos balsas“ dalyvė Milita Daikerytė ir jaunasis talentas Dovydas Paškauskas. Tai daugiau nei valandą truksiantis šokio ir muzikos derinys, kuris leis visiems nusikelti tiek į skirtingas šalis, tiek į skirtingus laikotarpius. Lietuvos valstybiniam simfoniniam orkestrui diriguos Ričardas Šumila.

Koncertas visai šeimai „Pasaulio šokiai“ - šeštadienį, kovo 22 d., 12 val. Vilniaus Kongresų rūmų salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.