100 spektaklių: du bilietai už vieno kainą

Pirmadienį prasidėjo visą savaitę truksianti Teatro dienai skirta iniciatyva „Kviečiu tave į teatrą“. Prie tradicinės iniciatyvos šiemet prisidėjo rekordinis skaičius spektaklių kūrėjų – net 20 valstybinių ir komercinių teatrų. Iš viso teatro mėgėjams bus pasiūlyta du bilietus už vieno kainą įsigyti į daugiau kaip 100 spektaklių.

Teatrai laukia žiūrovų ir siūlo pigiau įsigyti bilietų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Teatrai laukia žiūrovų ir siūlo pigiau įsigyti bilietų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2014, 4:44 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:20 AM

„Šiuos metus Lietuvos Respublikos Seimas paskelbė teatro metais, todėl labai džiugu, kad prieš ketverius metus teatro ir klasikinės muzikos gido Teatrai.lt pradėta iniciatyva plečiasi ir šiemet yra rekordinė. Prie jos prisidėjo dvi dešimtys teatrų, tarp kurių šiemet ypač gausu Kauno kūrėjų. Visi teatrai savo šventės, Teatro dienos, proga nori žiūrovams suteikti unikalią galimybę išvysti savo kūrinius ir paskatinti rečiau teatre apsilankančius žiūrovus jo nepamiršti“, – sakė Teatrai.lt projekto vadovas Juras Vėželis.

Šiemet akcijoje dalyvauja Vilniaus kamerinis teatras, Lietuvos nacionalinis dramos teatras, Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, Lietuvos rusų dramos teatras, „Operomanija“, Nacionalinis Kauno dramos teatras, „Menų spaustuvė“, „Cezario grupė“, teatro studija „MI11“, Kauno šokio teatras „Aura“, „Meno fortas“, Kauno menininkų namai, Keistuolių teatras, Oskaro Koršunovo teatras, Kauno mažasis teatras, „Domino“ teatras, „Idioteatras“, teatras-studija „Theaomai“, teatro klubas „Dvimiesčio kulka“, „Atviras ratas“.

Iniciatyvoje „Kviečiu tave į teatrą“ dalyvaujantys spektakliai bus rodomi kovo–gegužės mėnesiais Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

„Kaip ir ankstesniais metais iniciatyvos repertuare spektakliai skirtingam skoniui ir skirtingai auditorijai. Sau patrauklų spektaklį ras tiek klasikinio teatro mėgėjai, tiek ieškantys ko nors naujo, kadangi repertuare puikuojasi ir prestižiniais vadinami, savo vardą visuomenėje jau užsitarnavę spektakliai, ir nekantriai lauktos bei įvairiomis istorijomis apipintos premjeros, ir kol kas mažiau žinomi, dar ne visų atrasti darbai“, – teigė J.Vėželis.

Į iniciatyvoje dalyvaujančius teatrų spektaklius ir pasirodymus 2 bilietus už 1 kainą galima įsigyti visą savaitę iki kovo 30 d. Akcijinių bilietų skaičius ribotas. Bilietus galima įsigyti internetu arba „Tiketos“ kasose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.