Šalčininkuose - gyvos muzikos festivalis „Iš širdies į širdį“

Birželio 1-ąją – Tarptautinę vaikų gynimo dieną bei pirmąją kalendorinės vasaros dieną - Šalčininkų miesto parke prasidės antrasis tarptautinis gyvos muzikos festivalis „Iš širdies į širdį“. Penkių šalių atstovai susitiks vienoje scenoje ir savo dainomis džiugins miesto gyventojus bei svečius iš visos Lietuvos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:52 AM

Nuo 12 val. miesto parke prasidės amatininkų ir prekybininkų mugė, kurioje svečiai galės įsigyti rankdarbių, naminio maisto produktų, atsigaivinti po atviru dangumi veiksiančioje kavinėje. Bus pristatomi naujausi „Mersedes – Benz“ modeliai.

Nuo 14 val. pasirodymą surengs Vilniaus teritorinės muitinės darbuotojai, kurie supažindins žiūrovus su technika, transportu ir pademonstruos tarnybinių šunų gebėjimus.

15 val. prasidės gyvos muzikos koncertas, kuriame pasirodys atlikėjai iš Ukrainos, Baltarusijos, Lenkijos, Rusijos ir Lietuvos. Šventę pradės Šalčininkų stačiatikių patriarcho Tichono bažnyčios klebonas Olegas Pristavko su savo žmona Anastasija Pristavko. Savo kūryba dalysis svečiai iš Kaliningrado Jurijus Lysenko, Olegas Kornejevеcas, Vladimiras Bondarevas. Jakubas Sadovskis atvyks iš Lenkijos, Vasilijus Liutas - iš Ukrainos, Aleksejus Šyriajevas - iš Baltarusijos. Vienoje scenoje su svečiais iš kaimyninių šalių pasirodys ir žinomi Lietuvos veidai: Veronika Povilionienė ir draugai, grupė „Timohi“, Gediminas Storpirštis, Aleksandras Makejevas, Domantas Razauskas, Giedrius ir Agnė Arbačiauskai, akustinę programą atliks Šarūnas Mačiulis ir grupė „Poliarizuoti stiklai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.