Ispanų operos legendos M. Caballe favoritai - Palangos kurhauze

Restauruotame Palangos kurhauze liepos 11, 12 d. bus surengti koncertai „Pakelkim mes taurę!“ su tarptautinio lygio atlikėjais Oscaru Marinu (Ispanija, tenoras) ir Nomeda Kazlaus (sopranas).

Publiką žavi N.Kazlaus ir O.Marino sugebėjimas atverti širdį, rodyti emocijas ne tik atliekant kūrinį, bet ir bendraujant tarpusavyje, su muzikantais ir klausytojais.
Publiką žavi N.Kazlaus ir O.Marino sugebėjimas atverti širdį, rodyti emocijas ne tik atliekant kūrinį, bet ir bendraujant tarpusavyje, su muzikantais ir klausytojais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2014, 6:49 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:27 AM

Andrea Bocelli ir Sarah Brightman hitai, populiarioji klasika, Habanera  iš Georges'o Bizet operos „Karmen“, arijos iš operų, operečių, miuziklų ir sarsuelų - ispaniškų operečių - pirmą kartą skambės duris atveriančiame Palangos kurhauze.

Atlikėjai – tarptautinį pripažinimą pelnę solistai O.Marinas (Ispanija, tenoras), N.Kazlaus (sopranas) ir Linas Dužinskas (pianistas). Abu operos solistai kviečiami dainuoti garsiose Europos koncertų salėse bei festivaliuose, daug kartu koncertavę su ispanų operos legenda Montserrat Caballe, plačiosioms masėms žinoma kaip kūrinio „Barselona“ su Freddie Mercury atlikėja.   „Publiką žavėjo artistų sugebėjimas atverti širdį – rodyti emocijas ne tik atliekant kūrinį, bet ir bendraujant tarpusavyje, su dirigentu, orkestru ir publika!” - taip apie O.Marino ir N.Kazlaus duetą rašo kritikai.

Programa "Pakelkim mes taurę!" labai tinkama kurorto publikai, lavina ją bei skatina linksmai bei intelektualiai praleisti laiką Palangoje.

Koncertas „Pakelkim mes taurę!“ liepos 11 d. 19 val., 12 d. 19 val. ir 21 val. Palangos kurhauze.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.