Pažaislio vienuolyne – netikėti susitikimai su bardais

Nuo vidurvasario visi teisingos muzikos gerbėjai bus kviečiami atvykti į išskirtinę erdvę Pažaislio vienuolyno rūmų ansamblyje. Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir svetingumo centras „Monte Pacis“ kvies susitikti su ryškiausiais Lietuvos dainų autoriais ir atlikėjais, žinomais ne tik savo muzikos kūriniais, bet ir vaidmenimis teatro scenoje ir kine.

Rugpjūčio 7-ąją Pažaislyje po ilgos pertraukos scenoje susitiks dainuojančių Aktorių trio.
Rugpjūčio 7-ąją Pažaislyje po ilgos pertraukos scenoje susitiks dainuojančių Aktorių trio.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-08 13:00, atnaujinta 2018-02-12 03:47

Trys išskirtiniai vasaros koncertai, sujungti į ciklą „Liepų alėjos vakarai“, vyks unikalioje erdvėje – Karietų aikštėje, praeityje skirtoje Liepų alėja atvažiuojančioms karietoms apsisukti. Klausytojai ne tik galės mėgautis gyva muzika susėdę prie staliukų arba pačioje Liepų alėjoje, bet ir gėrėtis nuostabiu vaizdu į Pažaislio vienuolyno ansamblį, apgaubtą vakaro prietemos. Beveik 100 metrų besitęsiančioje alėjoje auga 34 liepos, kurių žydėjimas vidurvasarį suteiks ypatingo malonumo akims.

Šioje išskirtinėje vietoje skelbiama ir vertinama kamaldulių tiesa „Salus per silentium“ – „Gerovė (sveikata) tyloje“,  tad „Pažaislio Liepų alėjos vakarų“ specifika šiek tiek ją pakoreguos deklaruodama gerovę muzikoje. Liepos 16 d. 19 val. pasirodymą   „Du draugai, du bardai“ surengs kino ir teatro aktoriai, draugai ir bardai Gediminas Storpirštis ir Aidas Giniotis.

Rugpjūčio 7-ąją po ilgos pertraukos scenoje susitiks dainuojančių Aktorių trio. Gražiausios dainos skambės „Draugams“, o rugpjūčio 28 dieną Keistuolių teatro aktorius ir bardas Andrius Kaniava su orkestru atveš naujieną – pristatys naująją kompaktinę plokštelę „Musė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?