Skandalingoji D. Dargio knyga „Mafijos kronikos“ – jau knygyne

Ketvirtadienio vakarą, spalio 9-osios 18 val.,  Vilniaus „Akropolyje“, „Pegaso“ knygyne, rašytojas Dailius Dargis pristatys savo ketvirtąją knygą „Mafijos kronikos“. Medžiagą naujai knygai padiktavo televizijos dokumentinis ciklas „Mafijos kronikos su Dailiumi Dargiu“, kuriam įgyvendinti prireikė 3 metų.

„Mafijos kronikos“ yra jau ketvirtoji D.Dargio kriminalinių temų knyga.
„Mafijos kronikos“ yra jau ketvirtoji D.Dargio kriminalinių temų knyga.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 12:43 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 12:26 AM

„Žinau, kad labai daug žmonių laukia šios dokumentikos pratęsimo, o kol laukia, galės skaityti knygą, kuri yra gausiai iliustruota archyviniais kadrais, dokumentais iš KGB bylų, kuriose minimas mafijos atstovų bendradarbiavimas su aukščiausiais tuometės valdžios atstovais, taip pat ir nuotraukomis, padarytomis už kadro“, – pasakojo D.Dargis.

„Mafijos kronikos“ yra jau ketvirtoji D.Dargio kriminalinių temų knyga. Visos trys ankstesnės tapo bestseleriais, bendrai parduotais 45 tūkstančių egzempliorių  tiražu. Ekstremalaus žanro publicistika ne kartą atsisuko prieš patį D.Dargį: Kaune buvo pavogtas jo nešiojamasis kompiuteris, įtartinomis aplinkybėmis buvo pakenkta Dailiaus automobilio būklei. Tačiau tai rašytojo ir žurnalisto nesustabdė.

Naujausios knygos „Mafijos kronikos“ pristatyme dalyvaus buvęs aukštas Kriminalinės policijos biuro padalinio, kovojusio su Daktarų gauja, pareigūnas Vitalijus Gailius, buvęs ilgametis Generalinės prokuratūros skyriaus, kovojančio su organizuotomis banditų gaujomis, vadovas Algimantas Kliunka, prodiuserių kompanijos „Videometra“ kurto dokumentinio serialo „Mafijos kronikos“ prodiuseris Povilas Skaisgirys ir knygos autorius D.Dargis.

Renginio moderatorius – buvęs ilgametis kriminalinių TV apybraižų kūrėjas Alvidas Jancevičius – bene pirmasis Lietuvoje dar sovietmečiu nufilmavęs interviu su Henriku Daktaru.

Spalio 9 d. 18 val. knygos pristatymas įvyks Vilniaus „Akropolyje“, „Pegaso“ knygyne, spalio 16 d. 18 val. – Kauno „Akropolyje“, „Pegaso“ knygyne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.