Cukraus fabriką užvaldys aistringa tango muzika

Žinomо operos atlikėjo Edmundо Seiliаus rengiamas Šv.Jurgio meno sezonas įgavo pagreitį Marijampolėje. Muzikos gurmanus jau žavėjo maestro Virgilijus Noreika, Asta Krikščiūnaitė, Kristina Zmailaitė, Evelina Sašenko, Jeronimas Milius, Rafailas Karpis ir kiti žinomi atlikėjai.

Cukraus fabriko angaras pulsuos aistra.
Cukraus fabriko angaras pulsuos aistra.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2015, 12:43 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 5:28 AM

Galima tai vadinti dovana marijampoliečiams ir miesto svečiams, nes visi koncertai skamba nemokamai ir yra atviri kiekvienam norinčiajam. Festivalio rėmėjas „Arvi“ įmonių grupė suteikė meno sezonui išskirtinį prieskonį. Vienas koncertų vyks „Arvi“ įmonių grupei priklausančiame Marijampolės cukraus fabriko senajame angare – cukraus sandėlyje. Tai didžiausia uždara salė Marijampolėje.

Birželio 11 d. įvyksiantis koncertas „Tango aistros“ senas fabriko erdves užvaldys aistringa muzika, sukurta Pietų Amerikoje. Kavos, cukrašvendrių ir karšto oro mišinys užaugina ugningo būdo, bet jautrius žmones, todėl jų kuriama muzika tikrai nepaliks abejingų. Skambės Astoro Piazzollos ir kitų meistrų šedevrai. Gros akordeonininkas Romas Morkūnas, VDU kamerinis orkestras, diriguojamas Jono Janulevičiaus.

„Labai norime visus koncertus kiek plačiau paskleisti Sūduvos krašte, kad žmonės kuo dažniau prisiliestų prie gyvos, profesionalios muzikos. Mūsų siekis yra didinti regiono žmonių muzikinį išprusimą ir smalsumą, todėl stengiamės ir stengsimės ateityje skatinti dalyvauti meno sezone ir regiono menininkus. Šv.Jurgio šūkis – „Nugalėk blogį gerumu“. Mes tai suprantame kaip pergalę prieš minties ir širdies tamsą, kurią galime nugalėti skleisdami muzikos ir meno grožį“, – įsitikinęs dainininkas E.Seilius.

Koncertas „Tango aistros“. Birželio 11 d. 18 val. Marijampolės cukraus fabriko sandėlis. Miestiečius, norinčius nuvykti į koncertą „Tango aistros“, renginio dieną 17val. ir 17 val. 30 min. iš viešbučio „Mercure Marijampole“ aikštelės nemokamai veš užsakyti autobusai ir parveš po renginio. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.