„Nuo Paberžės iki Pažaislio“: Virgilijus Noreika ir tortas

Festivalis „Nuo Paberžės iki Pažaislio“ visus klasikos mėgėjus antrą kartą kvies į muzikinę puotą – jau šį sekmadienį, lapkričio 15 dieną, Paberžėje koncertuos operos solistas Virgilijus Noreika. Tėvo Stanislovo atminimui skirtas koncertų ciklas tęsis iki pat žiemos, o melomanai galės mėgautis Lietuvos operos grandų „Trijų tigrų“ balsų skambesiu. Sekmadienio renginyje bus vaišinamasi ir gimtadienio tortu, mat tą dieną šį koncertų ciklą kartu su Liudu Mikalausku rengiantis labdaros ir paramos fondas „Viltis-Vikonda“ švęs savo 20-ąjį jubiliejų.

V.Noreika sekmadienį koncertuos du kartus – Paberžėje ir Pažaislyje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Noreika sekmadienį koncertuos du kartus – Paberžėje ir Pažaislyje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Paberžė šį sekmadienį vėl svetingai lauks kiekvieno atvykstančiojo.<br>G.Minelgaitės nuotr.
Paberžė šį sekmadienį vėl svetingai lauks kiekvieno atvykstančiojo.<br>G.Minelgaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Eglė Kuktienė

Nov 14, 2015, 12:51 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 12:15 PM

Koncertai – nemokami

„Viltis–Vikonda“ pasirūpino, kad muzikiniais sekmadieniais galėtų mėgautis visi norintieji. Dėl to koncertai yra nemokami, o žmones į Paberžę veš užsakytas autobusas. Jis iš Kėdainių autobusų stoties išvyks 11 valandą. Kelionė taip pat nemokama.

Lapkričio 15 dieną 13 val.  Paberžės 1863 m. sukilimo muziejuje, o po to 17 val. Pažaislio „Monte Pacis“ svetingumo komplekse koncertuos taip pat jubiliejų šiemet švenčiantis V.Noreika, o jam akompanuos pianistas Aleksandras Vizbaras. V.Noreika žada klausytojus pradžiuginti įsimintiniausiais visų laikų jo įkūnytais personažais.

Festivalis taps tradicinis

Paskutinis festivalio koncertas vyks gruodžio 6 dieną – melomanai galės mėgautis prof. Vladimiro Prudnikovo koncertu. Jam akompanuos jo žmona – pianistė Nijolė Ralytė.

Tikimasi, kad šis festivalis taps gražia kasmetine tradicija, suteiksiančia žmonėms galimybę mėgautis profesionalų pasirodymais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.