M. Jančorienės knyga „Nerimo akmuo“ – verbalinis antidepresantas

Visas Marijos gydymosi procesas, apėmęs tokias veiklas kaip MA-URI terapija, ajurveda, akupunktūra, raganų burtai, hipnozė ir netgi susitikimas su vilkais, pateikė netikėtų atradimų, išvadų ir naujai išsikeltų gyvenimo tikslų.

M.Jančorienės knygoje – 12 netradicinių būdų kovoti su depresija.
M.Jančorienės knygoje – 12 netradicinių būdų kovoti su depresija.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2016, 1:15 PM, atnaujinta May 31, 2017, 12:41 AM

Visas Marijos gydymosi procesas, apėmęs tokias veiklas kaip MA-URI terapija, ajurveda, akupunktūra, raganų burtai, hipnozė ir netgi susitikimas su vilkais, pateikė netikėtų atradimų, išvadų ir naujai išsikeltų gyvenimo tikslų.

„Greitas modernaus gyvenimo tempas, sudėtingi socialiniai procesai ir visuomenės spaudimas – visa tai jautrias sielas lengvai stumteli į apatijos gniaužtus. Tokiais atvejais gyvenimo džiaugsmas ar prasmė gretai tampa svetimi. Tačiau tradicinis gydymosi būdas – prisirišimas prie gydytojų ir vaistų – ne visuomet teisingas. Išsivaduoti iš depresijos gali padėti ir ryžtas pažinti naujas idėjas, pasitraukimas iš komforto zonos bei netikėtas savęs pažinimo jausmas“, – apie netradicinius gydymosi būdus užsiminė knygos autorė M.Jančorienė.

Pasak autorės, ši knyga naudinga daugeliui: visų pirma – suaugusiems ir mąsliems žmonėms, antra – visiems sergantiems ar artimoje aplinkoje turintiems nerimo prispaustų asmenų. M.Jančorienės surinkti specialistų patarimai padės plačiau pažvelgti į ligą ir pastebėti, kad šiandien yra tikrai daugiau nei vienas problemos sprendimo būdas. Rašytoja taip pat pastebi, jog nors depresija ar nerimas gali užklupti visus, kalbėti apie tai daugiau yra linkusios moterys.

„Leidausi į depresijos pažinimo kelionę kartu su moterimi, nes vyrai yra mažiau linkę atsiverti ir kalbėti apie savo problemas. Taip pat, būdama moteris, žinojau, kad daug sėkmingiau kartu išgyvensiu ir vėliau perteiksiu būtent jautriosios lyties patirtį, kuri, be abejo, yra aktuali ir informatyvi visiems“, – teigė M.Jančorienė.

Knygos „Nerimo akmuo“ autorė M.Jančorienė – buvusi sveikatos žurnalo „Šeimos sveikata“ vyr. redaktorė. Visada gilindamasi į sveikatos, o ypač – psichologinius, sutrikimus, gerai žino, apie ką mūsų visuomenėje per mažai kalbama ir kokius stereotipus reikia griauti. Po žurnalistinio eksperimento ji jau žino ir tai, kaip tęs rašymo karjerą: galvoje jau kirba dar dviejų eksperimentinių knygų apie sveikatą sumanymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.