Šv.Valentino dieną dainininkų pora papasakos meilės istoriją

„Meilė keičia viską“ – įsitikinę jaunosios kartos operos solistai Gabrielė Lileikaitė (mecosopranas) ir tenoras Tomas Pavilionis, praėjusią vasarą sumainę žiedus ir tapę šeima.

T.Pavilionis ir G.Lileikaitė.<br>Organizatorių nuotr.
T.Pavilionis ir G.Lileikaitė.<br>Organizatorių nuotr.
T.Pavilionis ir G.Lileikaitė.<br>Organizatorių nuotr.
T.Pavilionis ir G.Lileikaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-02-06 08:53, atnaujinta 2017-04-10 17:24

Pasitikdamas Šv.Valentino dieną šeiminis duetas rengiasi papasakoti jautrią meilės istoriją – drauge su Valstybiniu pučiamųjų instrumentų orkestru „Trimitas“ ir Maestro Ugniumi Vaiginiu jis kviečia į jausmingą koncertą „Meilė keičia viską“. Vasario 14 d. 18 val. Radvilų rūmų muziejaus salėje skambės legendinės E.Piaf, A. L.Weberio, E.Presley, J.Cechanovičiaus, T.Leiburo ir kitų autorių dainos bei instrumentinės kompozicijos.

Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje vokalą studijuojanti G.Lileikaitė debiutavo operų spektakliuose Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre, Vilniaus miesto operoje, dalyvauja įvairiuose televizijos projektuose.

Daugiau kaip 20 operos vaidmenų sukūręs T.Pavilionis yra ir populiarios grupės „El Fuego“ narys, nuolat gastroliuoja užsienyje. 2014 metais solistas buvo nominuotas „Auksiniam scenos kryžiui“ ir „Padėkos kaukei“, o 2015-aisiais jam buvo įteiktas „Operos vilties“ apdovanojimas.

Valstybinio pučiamųjų instrumentų orkestro „Trimitas“ koncertinis braižas nepalieka abejingų – šventinę dieną dirigento U.Vaiginio batutai paklus ir melancholiškos dainos, jausmingi svingo taktai, ir energingi instrumentiniai opusai.

Orkestro „Trimitas“ ir operos solistų G.Lileikaitės bei T.Pavilionio koncertas „Meilė keičia viską“ Radvilų rūmų muziejaus salėje – vasario 14 d. 18 val. Bilietus platina „Bilietai.lt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.