„ArtVilnius ‘18“ skelbia savanorių atranką ir kviečia pamatyti meno mugės užkulisius

Tarptautinė šiuolaikinio meno mugė „ArtVilnius ‘18“ kviečia visus menu besidominčius, kūrybingus ir iššūkių nebijančius žmones tapti meno savanorių komandos dalimi. 9-oji meno mugė vyks birželio 7– 10 dienomis „Litexpo“ rūmuose.

„ArtVilnius ‘18“ šiemet rinks daugiau nei 50 savanorių komandą.
„ArtVilnius ‘18“ šiemet rinks daugiau nei 50 savanorių komandą.
„ArtVilnius ‘18“ šiemet rinks daugiau nei 50 savanorių komandą.
„ArtVilnius ‘18“ šiemet rinks daugiau nei 50 savanorių komandą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 11, 2018, 11:32 AM

„ArtVilnius ‘18“ šiemet rinks daugiau nei 50 savanorių komandą, kuri prieš mugę ir  jos metus padės koordinuoti atvykstančius užsienio svečius, menininkus ir galerininkus, mugės ekspozicijų stendus, dirbs informacijos centruose pasitikdami meno mugės lankytojus.

Savanoriai yra labai svarbi kasmetinės meno mugės „ArtVilnius“ dalis. Džiaugiamės, kad nauda abipusė: savanoriai padeda mums koordinuoti didžiulius lankytojų srautus, atvykstančius užsienio svečius, galerijas, o mes suteikiame neįkainojamą patirtį prisidėti prie didžiausio vizualiųjų menų renginio visame Baltijos regione”, – teigė „ArtVilnius“ vadovė Diana Stomienė.

Ji taip pat džiaugėsi, kad daugybė savanorių į mugę sugrįžta kasmet, o norinčių tapti savanoriais anketų sulaukiama apie 200. Ne vienas savanoris yra tapęs ir nuolatine komandos dalimi.

„ArtVilnius ’18“ dalyvaus 55 galerijos, bus pristatyti net 250 menininkų iš 20 šalių (Lietuva, Latvija, Baltarusija, Lenkija, Estija, Prancūzija, Danija, Italija, Rusija, JAV, Ukraina ir t.t). Šių metų programos pagrindinis akcentas – Baltijos šalių menas: mugė šiemet skirta Lietuvai, Latvijai ir Estijai, švenčiančioms valstybingumo šimtmetį.

„ArtVilnius ’18“ rengėjai laukia anketų iš ne jaunesnių  kaip 16 metų asmenų. Paraiškų laukiama iki gegužės 16 dienos. Atrankos anketą galimą rasti www.artvilnius.com ir meno mugės „Facebook“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.