„Lietuvos geležinkeliai“ į meno mugę „ArtVilnius ‘18“ veš pigiau

„ArtVilnius ‘18“ džiaugiasi užsimezgusia partneryste su „Lietuvos geležinkeliais“ ir praneša, kad birželio 7–10 dienomis į Vilnių ir iš sostinės meno mugės bilietus įsigiję ir juos traukinyje pateikę mugės lankytojai galės keliauti su 30 proc. nuolaida.

Meno mugės „ArtVilnius“ akimirka.
Meno mugės „ArtVilnius“ akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2018, 6:20 PM

Ši nuolaida galioja vietinio susisiekimo maršrutuose, kelionėms į Vilnių ir iš Vilniaus, bilietus perkant kasose, internetu (su kodu ARTVILNIUS2018) ar traukinyje (taikomas papildomas paslaugos mokestis).

Kasmet per 22 tūkstančių lankytojų sutraukianti tarptautinė šiuolaikinio meno mugė „ArtVilnius ‘18“ rengia programą, kuri pristatys 55 meno galerijas, 250 menininkų iš 20 šalių. Šių metų meno mugės akcentas – „Focus–Baltic“ tema. Tai – Baltijos šalys: Lietuva, Latvija, Estija, kurios švenčia valstybingumo šimtmetį. Todėl Vilniuje, „Litexpo“ erdvėse, vyksiančioje meno mugėje „ArtVilnius“ žiūrovams bus pristatyta išsami šiuolaikinio Baltijos šalių meno panorama.

Meno mugės rengėjai ne tik kviečia į keturias dienas truksiančią meno šventę, bet ir į šventę mieste. „ArtVilnius ’18“ taip pat organizuos renginį „Naktis galerijoje“ birželio 8-ąją, penktadienį. Kaip ir praėjusiais metais, renginio „Naktis galerijoje“ metu miestiečiams ir miesto svečiams Vilniaus galerijos duris atvers iki 23 val. bei pakvies į įdomias pažintis su parodomis ir menininkais.

Meno mugės rengėjai kviečia visus, kurie domisi menu, pasinaudoti specialia „Lietuvos geležinkeliai“ nuolaida ir atvykti į Vilnių birželio 7–10 d. Visas sąlygas meno mugės lankytojai ras „ArtVilnius“ interneto puslapyje.

Bilietus į meno mugę „ArtVilnius‘18“ platina bilietai.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.