„Kaunas Jazz“ dovana mamoms – vokalo virtuozų „Take 6“ koncertas

Gegužės 1-ąją festivalio „Kaunas Jazz“ rengėjų kvietimu Kauno „Žalgirio“ arenoje pasirodymą surengs dešimčia „Grammy“ statulėlių apdovanoti JAV vokalo virtuozai grupė „Take 6“.

JAV vokalo grupė „Take 6“ apdovanota dešimčia „Grammy“ statulėlių.
JAV vokalo grupė „Take 6“ apdovanota dešimčia „Grammy“ statulėlių.
JAV vokalo grupė „Take 6“ apdovanota dešimčia „Grammy“ statulėlių.
JAV vokalo grupė „Take 6“ apdovanota dešimčia „Grammy“ statulėlių.
JAV vokalo grupė „Take 6“ apdovanota dešimčia „Grammy“ statulėlių.
JAV vokalo grupė „Take 6“ apdovanota dešimčia „Grammy“ statulėlių.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 24, 2016, 9:55 AM, atnaujinta May 31, 2017, 6:33 PM

Vienas žymiausių pasaulyje dainininkų kolektyvų į Lietuvą atvyksta su nauja programa – pristatydami ilgai puoselėtą albumą „Believe“, kuriame gerbėjų laukia daug muzikinių staigmenų. Kol kas žinoma, kad kūrinį „You Know You're In Love“ kartu su grupe įrašė legendinis dainininkas Stevie'as Wonderis, o dainą „5 Minutes With God“ grupei sukūrė viena populiariausių JAV kompozitorių Diane Warren.

„Nekantraujame, kada galėsite išgirsti mūsų naujausią albumą „Believe“, į kurį sudėjome savo sielą. Tai ne muzika, o meno kūrinys, su kuriuo atverčiame naują grupės „Take 6“ istorijos puslapį“, – taip oficialiame grupės tinklalapyje savo gerbėjams rašė antrasis grupės tenoras Dave'as Thomas.

Nuo balandžio 1 d. iki spalio 16 d. grupė „Take 6“ pradeda koncertinę turnė po pasaulį, kurioje gerbėjai galės išgirsti naujausio albumo „Believe“ kūrinius. Iš viso „Take 6“ surengs 18 koncertų, aplankys garsiausias pasaulio scenas nuo Niujorko iki Paryžiaus. Į Lietuvą jie atvyks po koncerto garsiame Milano „Blue note“ muzikos klube, o jau gegužės 2 d. grupė pasirodymą surengs Vokietijos mieste Hanoveryje. Lietuva yra vienintelė Baltijos šalis, kurioje „Take 6“ – pasaulinio vokalo fenomenas – koncertuos per šią turnė. 

Iki šiol vienintelį kartą grupė „Take 6“ mūsų šalyje lankėsi 2002-aisiais – tuomet festivalio „Kaunas Jazz“ kvietimu grupė koncertavo Vilniuje. Šįkart savo išskirtinį talentą jie demonstruos Kaune. Kaip teigė festivalio „Kaunas Jazz“ meno vadovė Indrė Jučaitė, prisikviesti šią pasaulinio garso grupę, kuri jau daug metų yra pasaulinės šlovės zenite, užtruko ilgai.

„Ne vienus metus „Kaunas Jazz“ festivalio scenoje norėjome ir vėl išgirsti šiuos vokalo didmeistrius, tačiau dėl jų intensyvių gastrolių ilgai negalėjome suderinti grafikų. Džiaugiuosi, kad galiausiai pavyko tai padaryti ir dabar turime galimybę juos išvysti Lietuvoje.“ 

Taip sutapo, kad šiemet gegužės 1- ąją švęsime Motinos dieną, tad šia proga festivalio „Kaunas Jazz“ rengėjai bilietams į grupės koncertą įsigyti nuo kovo 24 d. iki kovo 28 d. dovanoja velykinę 20 proc. nuolaidą. Šv.Velykų proga padovanoti bilietai į stebuklingo vokalistų šešetuko koncertą – puikiausia dovana mamoms, kurios liks neabejingos džiazo, ritmenbliuzo ir gospelų muzikos ritmams.

Greta dešimties laimėtų „Grammy“ statulėlių „Take 6“ yra daugiausia kartų šiam apdovanojimui nominuota vokalo grupė. Dainininkų kolekcijoje taip pat yra dešimt Gospelų muzikos apdovanojimų, vieta simboliniame Gospelų šlovės muziejuje, šešiolika albumų ir trys Auksinio disko apdovanojimai.

„Take 6“ vaizdo klipas „One“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.