Gediminas Storpirštis naują albumą pristatys ir Kaune, ir Klaipėdoje

2018 metai Gedimino Storpirščio talento gerbėjams yra ypatingi. Aktorius, dainų autorius ir atlikėjas, vasario 28 dieną, 19 val. Renginių oazėje, Kaune bei kovo 2 dieną, 21 val. muzikiniame klube „Jazzpilis“, Klaipėdoje, po intensyvaus įrašų laikotarpio, pristato savo naująją kompaktinę plokštelę pavadinimu „Metų laikai“. Keturi pagrindiniai albumo kūriniai – Vėlinės, Kalėdos, Velykos ir Vasarvydis – susiję tematiškai ir kompoziciškai, yra parašyti poeto Rimvydo Stankevičiaus. G.Storpirštis meistriškai prakalbina ir kitų poetų eiles: D.Saukaitytės, M.Martinaičio, D.Čepauskaitės, G.Grajausko ir kitų. 

 Gediminas Storpirštis.<br> Organizatorių nuotr.
 Gediminas Storpirštis.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-26 12:33

„Metų laikai“ bene gražiausias ir brandžiausias G.Storpirščio darbas, kurį sudaro 12 kūrinių, kuriuos muzikiniais rūbais apvilko gitaristas Jonas Krivickas, kontrabosininkas Vytis Nivinskas, mušamųjų ir perkusijos partijas atliko aktorius Darius Miniotas. 

Pristatymo koncerte dalyvaus visi įrašuose groję muzikantai kartu su Gediminu Storpirščiu priešaky. Vakaras žada būti lyriškas, jautrus ir prasmingas, o klausytojai neabejotinai įvertins naujojo albumo turinį, bylojantį apie gyvenimo, žmogaus būsenų kaitą. 

Koncertuose muzikuoja: Gediminas Storpirštis – gitara, vokalas, Jonas Krivickas – gitara, Vytis Nivinskas – kontrabosas, Darius Miniotas – mušamieji, perkusija.Į koncertus kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.