L. Stankūnaitės ir jos dukros vasaros atostogoms - džiaugsmo ir nerimo prieskoniai (video)

Pirmadienį Laimutė Stankūnaitė savo tinklapyje paskelbė naują kreipimąsi bei paviešino vaizdo medžiagą. Moteris piktinasi artėjant rinkimams į jos asmenį gyvenimą besikišančiais politikais bei prašo jai ir jos dukrai leisti gyventi normalų, visiems įprastą gyvenimą. Paviešintame vaizdo įraše L. Stankūnaitė parodo kaip ji su savo vaiku leidžia vasaros dienas.

L. Stankūnaitė išplatintame kreipimęsi prašo politikų bei visuomenės veikėjų nustoti ją persekioti ir leisti gyventi įprastą gyvenimą.<br>stankunaite.lt
L. Stankūnaitė išplatintame kreipimęsi prašo politikų bei visuomenės veikėjų nustoti ją persekioti ir leisti gyventi įprastą gyvenimą.<br>stankunaite.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jul 24, 2012, 10:27 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:59 PM

Valstybės saugoma, kartu su savo aštuonmete dukra įslaptintoje vietoje gyvenanti L. Stankūnaitė piktinasi į jos asmeninį gyvenimą besikišančiais politikais ir visuomenės veikėjais. Padidėjusį dėmesį ir skleidžiamus gandus moteris sieja su artėjančiais Seimo rinkimais.

„Artėjant rudenį vyksiantiems Seimo rinkimams sujudo politikai ir pretenduojantys jais tapti. Vėl skleidžiami pramanai, esą mano dukrelė slapta gydoma uždaroje ligoninėje, esą jai nuolatos leidžiami stiprūs vaistai“, - savo svetainėje stankunaite.lt rašo L. Stankūnaitė.

Moteris tikina nesirengianti paneigti ar komentuoti skleidžiamų gandų, džiaugiasi smagiomis vasaros atostogomis su dukra,  ir jau galvoja apie rudenį, kai 8-metė pradės eiti į antrąją klasę.

Ko gero, siekdama paneigti skleidžiamus gandus, esą mažametė jau mėnuo gydoma psichiatrijos ligoninėje, taikant stipriai veikiančių psichotropinių vaistų terapiją, L. Stankūnaitė išplatino vaizdo klipą.

Iš nuotraukų bei filmuotos medžiagos sumontuotame kiek daugiau nei dviejų minučių trukmės įraše užfiksuotos mamos ir dukros laisvalaikio akimirkos. Filmuota bei fotografuota tokiu rakursu, jog nebūtų užfiksuoti pastatai ar kitos detalės, leidžiančios nustatyti vietą, kurioje poilsiavo Kriminalinės policijos biuro pareigūnų saugoma šeima.

„Keista, kad mano ir dukros gyvenimas taip domina mumis „besirūpinančius“ politikus ir visuomenininkus, siekiančius mūsų sąskaita pelnyti populiarumą prieš artėjančius rinkimus. Skaudu ir gaila, kad dėl šių žmonių „rūpesčio“ mes iki šiol negalime gyventi pilnaverčio gyvenimo. Juolab kad dalis visuomenės iki šiol tiki skleidžiamais pramanais ir įsitraukė į manija virtusį mūsų persekiojimą“, - savo pranešime rašo L. Stankūnaitė.

Moteris taip pat užsimena jaučianti padidėjusį žiniasklaidos dėmesį. Kreipdamasi į žurnalistus ji tikina nesiruošianti viešinti asmeninio gyvenimo detalių, žada neleisti, kad jos dukters gyvenimas būtų paverstas „nesibaigiančiu realybės šou“, iš kurio kapitalą krautųsi kai kurie žurnalistai bei politikai.

„Visiems linkėdama kuo geriausios likusios vasaros ir nuostabių akimirkų, tiesiog noriu nuoširdžiai paprašyti - nustokite tikėti pramainais bei leiskite man ir mano dukrelei gyventi pilnavertį gyvenimą. Tokį, kokį gyvenate visi Jūs“, - rašo L. Stankūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.