Kodėl ima juokas iš ministrės bulvių?

Tikrai nežinojote – krašto apsaugos ministrės R. Juknevičienės agurkai geriausi tarp kaimynių. Jau gegužės pabaigoje jie buvo su keturiais, o kai kurie – netgi su penkiais lapeliais. O dabar štai kokie užderėjo.

A. Dumalakas
A. Dumalakas
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Dumalakas

Jul 26, 2012, 8:31 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:32 PM

Gražios ir ministrės bulvės, pražydusios birželio viduryje. Ji, kaip pati sako, atliko netikėtą eksperimentą. Per šalčius įnešė maišą bulvių į namus.

Šeimininkė retai atvažiuodavo, tad jos pavasariop sudygo. Su daigais R. Juknevičienė bulves ir pasodino.

O kokie politikės virtiniai! Jai tenka kartais po šimtą ir daugiau pagaminti, nes giminė neįsivaizduoja pusryčių be jų.

Kartais Rasai talkina ir mama ar kaimynė Pranutė. Smagiai moterys dirbdamos pasišneka, ne taip sunku būna.

Pasirodo, sodininko gyslelę turi ir skandalingasis Seimo narys S. Stoma. Jis šiemet pirmą kartą regėjo tiek daug žiedų ant obelų, kurias pats pasodino.

Kažin ar sodininkas Saulius nepamiršo jų nupurkšti, kai vaisiai buvo lazdynų riešuto dydžio? Jei ne, obuoliai su kirmėlėmis bus.

Kitas parlamentaras D. Barakauskas – irgi jautrus žmogus, kuris labai mėgsta gėles ir ornamentus. Gėles jis pamilo dėl to, kad žmonės labai pikti. Jie vis užsipuola Seimo narį, kai šis politikuoja.

Juokingai skamba? Bet visa tai ir dar daugiau galime perskaityti šių ir kitų politikų „Facebook” profiliuose. Ir daugybę nuotraukų susirastume. Virtinių ir agurkų ten per akis.

Taip, „Facebook” pilna paprastų internautų tokių įrašų: „Suvalgiau sumuštinį” (su sumuštinio, kuris atsidūrė pilve, nuotrauka) arba „Ką čia šiandien veikti?” (su nepaklotos lovos fotografija). Ir kažkodėl juokas neima. Kaip čia yra?

Ogi prunkšti imame, kai politikai mėgina parodyti, kad jie normalūs žmonės, tokie kaip visi. Todėl tauta ir imama vaišinti virtualiais virtiniais arba agurkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.