Konservatoriai perkalbėjo M. Adomėną - jis lieka rinkimų štabe

Penktadienį posėdžiavusi Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Centrinio rinkimų štabo vadovybė nepatenkino štabo vadovo pavaduotojo Manto Adomėno prašymo atsistatydinti.

„Viską apsvarstę ir aptarę pozicijas su kolegomis, nutarėme, kad ir toliau dirbsiu partijos rinkimų štabe. Manau, kad vykusios diskusijos tik dar labiau sustiprino mūsų komandą“, - sakė M. Adomėnas.<br>P. Lileikis
„Viską apsvarstę ir aptarę pozicijas su kolegomis, nutarėme, kad ir toliau dirbsiu partijos rinkimų štabe. Manau, kad vykusios diskusijos tik dar labiau sustiprino mūsų komandą“, - sakė M. Adomėnas.<br>P. Lileikis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2012, 1:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:29 PM

„Spaudoje pasirodę pranešimai apie TS-LKD rinkimų štabo „byrėjimą“ neatitinka tikrovės. Pasirengimas rinkimų kampanijai vyksta intensyviai ir produktyviai. Rinkimų strategiją turime, ją patvirtino tiek rinkimų štabas, tiek partijos prezidiumas. Todėl noriu nuraminti visus kam šis klausimas labai opus ir jautrus, kad tokios kalbos neturi pagrindo.

Kiekvienas rinkimų štabo narys, turintis tvirtą nuomonę, kuri remiasi ankstesnių sėkmingų rinkimų patirtimi, yra neįkainojama vertybė. Manto veikla štabe esu visiškai patenkintas ir džiaugiuosi, kad jis tęsia darbą komandoje“, - teigia Centrinio rinkimų štabo vadovas, Vykdomasis sekretorius Raimundas Alekna.

Centrinio rinkimų štabo vadovo pavaduotojas M. Adomėnas lieka eiti savo pareigas.

„Viską apsvarstę ir aptarę pozicijas su kolegomis, nutarėme, kad ir toliau dirbsiu partijos rinkimų štabe. Manau, kad vykusios diskusijos tik dar labiau sustiprino mūsų komandą“, - sakė Mantas Adomėnas.

Dar ketvirtadienį M. Adomėnas patvirtino, kad traukiasi iš rinkimų štabo. Nors priežasčių jis viešai nekomentavo, „Lietuvos ryto“ šaltiniai teigė, kad M. Adomėnas nesutarė su partijos pirmininku, premjeru Andriumi Kubiliumi dėl rinkimų strategijos - vaizdo klipo, šūkio ir kitų kampanijos elementų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.