Sporto vadovas turi vieną pergalę

Užvakar į Londono olimpines žaidynes išvyko oficiali Lietuvos sporto delegacija, tačiau joje kažkodėl nebuvo Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) direktoriaus K. Rimšelio.

Daugiau nuotraukų (1)

Arvydas Lekavičius

Jul 27, 2012, 8:13 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:44 PM

Ar jam olimpiada – nė motais? Pasirodo, šalies sporto vadovas nutarė vienu šūviu nušauti du zuikius: ir aplankyti Londoną, ir sužibėti šalies prezidentės D. Grybauskaitės akyse.

Nors iš pradžių K. Rimšelis į žaidynių sostinę ketino vykti su Lietuvos olimpinės rinktinės nariais ir misijos vadovais, savo planus pakeitė sužinojęs, kada ir kokiu reisu prezidentė skris į Londoną.

Ir visai nesvarbu, kad prezidentė apie tai nieko nežinojo – ne bėda, vakar sužinojo lėktuve.

Ir nusispjauti, kad teko keisti lėktuvo bilietus, kad Lietuvos ambasada Didžiojoje Britanijoje pametusi galvą ieškojo papildomo automobilio KKSD direktoriui, karštligiškai svarstė, kaip K. Rimšelį iš vieno oro uosto per didžiules spūstis nuvežti į kitą, kur jis, kaip kviestinis svečias, turėjo gauti akreditaciją.

Visos šios kliūtys buvo įveiktos – sporto vadovas pasirodė kaip koks atkaklus olimpietis, siekiantis užsibrėžto tikslo.

Bet Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius – ne saugumo vadovas, tad iš kur jis sužinojo prezidentės planus?

Pikti liežuviai plaka, kad jo brolio sūnus, Prezidentūroje teisės skyriuje dirbantis E.Rimšelis tai jam pakuždėjo. O kai turi tokios informacijos, gali į olimpiadą vykti kaip tikras Lietuvos sporto šeimininkas – tuo pat lėktuvu kaip ir prezidentė.

Ir vis dėlto kodėl sporto vadovas taip vertėsi per galvą ir brovėsi į tą lėktuvą, kuriuo skrido prezidentė?

Sporto visuomenėje sklando kalbų, kad jis nutarė pasinaudoti proga ir pakviesti šalies vadovę į savo gimtadienį, kurį švęs Londone. Jei nepavyks, tai bent kris į akį ir, kas gali žinoti, gal po Seimo rinkimų išsaugos savo postą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.