Iš LSDP kandidatų Seimo rinkimuose sąrašo gali trauktis S. Jakeliūnas

Finansų analitikas Stasys

S. Jakeliūnas patvirtino, jog vienmandatėje Fabijoniškių apygardoje, kur jį kandidatu patvirtino socialdemokratai, nekandidatuos.<br>M. Juknevičiūtė
S. Jakeliūnas patvirtino, jog vienmandatėje Fabijoniškių apygardoje, kur jį kandidatu patvirtino socialdemokratai, nekandidatuos.<br>M. Juknevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-07-31 13:00, atnaujinta 2018-03-17 17:17

„Tam tikri pokyčiai dėl sąrašo galimi, bet galutinio atsakymo dar negaliu pateikti“, - paklaustas, ar traukiasi iš LSDP kandidatų sąrašo, antradienį sakė S. Jakeliūnas. Jis LSDP kandidatų sąraše įrašytas 26 vietoje.

S. Jakeliūnas tuo pačiu patvirtino, jog vienmandatėje Fabijoniškių apygardoje, kur jį kandidatu patvirtino socialdemokratai, nekandidatuos. „Tą galiu patvirtinti, vienmandatėje tikrai nekandidatuosiu“, - sakė finansų analitikas.

Klausiamas, dėl kokių priežasčių atsisakė kandidatuoti vienmandatėje apygardoje, ir kodėl kilo klausimas dėl jo dalyvavimo kandidatų sąraše, S. Jakeliūnas teigė, joga tai - dėl asmeninių priežasčių.

LSDP pirmininkas Algirdas Butkevičius sakė, jog kitas kandidatas Fabijoniškių apygardoje bus patvirtintas rugpjūčio 25 dieną per partijos konferenciją, taip pat pažymėjo, jog dar nėra galutinio atsakymo ir dėl S. Jakeliūno kandidatavimo partijos sąraše.

Eiliniai Seimo rinkimai vyks spalio 14 dieną, paskutinė visuomenės nuomonės apklausa socialdemokratams juose prognozuoja antrą vietą su maždaug 13 proc. rinkėjų balsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.