Už išmokėtas stipendijas – 650 tūkst. porcijų ledų

Prekybos tinklas MAXIMA šiemet pirmūnų iš visos Lietuvos stipendijoms skyrė net 735 tūkst. litų, už kuriuos galima nupirkti 650 000 populiariausių ledų. Šiemet moksleivių pažangumo programoje dalyvavo ir stipendijų nusipelnė daugiau nei 2 tūkstančiai Lietuvos dešimtokų, kurie mokėsi tik 9-ukais ir 10-ukais.

Šiemet, palyginti su praėjusiais mokslo metais, MAXIMA LT stipendijoms skyrė beveik 100 tūkst. litų daugiau nei pernai.
Šiemet, palyginti su praėjusiais mokslo metais, MAXIMA LT stipendijoms skyrė beveik 100 tūkst. litų daugiau nei pernai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2012, 1:20 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:17 PM

„Antrus metus įvertindami moksleivių pažangumo programą skelbiame tą pačią džiugią išvadą – MAXIMALISTŲ mūsų šalies mokyklose daugiau negu tikėjomės. Tai reiškia, kad daugėja moksleivių, vertinančių mokslą ir žinias, jie suvokia, jog pažangus mokymasis – didžiausia investicija į jų ateitį. O mums svarbu, kad prisidedame prie naujosios Lietuvos kartos ugdymo“, – sako MAXIMA LT, UAB, Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Muižienė.

Šiemet, palyginti su praėjusiais mokslo metais, MAXIMA LT stipendijoms skyrė beveik 100 tūkst. litų daugiau nei pernai. Šiais mokslo metais MAXIMALISTŲ programoje dalyvavo penktadaliu daugiau šalies dešimtokų nei pernai.

Patys MAXIMALISTAI jiems skirtame socialiniame tinkle nurodo, jog didžiąją dalį stipendijų taupo, kad galėtų nusipirktų vertingesnį daiktą – knygą, kuprinę ar fotoaparatą, tačiau džiaugiasi, kad ir ledų gali įsigyti kada panorėję, tėvų neprašydami kišenpinigių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.