Rinkimų kovose bus ištraukti dar nematytų kalibrų ginklai

Pastarosiomis dienomis tikriausiai ne vienas konservatorių vadų su nostalgija prisiminė A. Smetonos valdymo laikus - ne tiek dėl atbudusių patriotinių jausmų, kiek prisiminus Varnių koncentracijos stovyklą, į kurią prezidentas vis uždarydavo tai vieną tai kitą savo priešininką.

Daugiau nuotraukų (1)

Saulius Paukštys

Aug 8, 2012, 5:01 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:19 PM

Ak, jei dabar kažkas panašaus būtų - ne vienas apsikiaulinęs pilietis skaldytų akmenis statomam Šventosios uostui. O ypač tie kiaulės kurie paskelbė tyrus rinkiminius TSKD planus.

Tačiau konservatorių elitą vis tik reikėtų gerbti už nuoseklumą - savo tėvynainių ir net kompanionų menkinimas ir panieka aplinkiniams, arogancija - turbūt vyraujantieji valdančiųjų veiklos moto pastaraisiais metais. Taigi - nutekėjusių rinkiminių dokumentų informacija ir temos neatskleidė nieko naujo.

Nebuvo kažkuo išskirtinės ir reakcijos paskelbus šiuos dokumentus - vėl visur pilna priešų, vėl aplink juodosios technologijos ir sąmokslai. Nustebino tik tai, kad užuot neigę iš esmės nejaukius ir gąsdinančius teiginius bei planus, surašytus nutekėjusiuose protokoluose, konservatorių vadai suskato beveik viešai aiškintis vidinius partijos nesutarimus, konfliktus ir ištikimybes.

Užuot pasinaudoję proga ir pasiuntę eilinių prakeiksmų „rusų nupirktiems žurnalistams“ ar rinkimų kovų konkurentams konservatoriai net nebandė užginčyti skelbiamų tekstų tuo pačiu pripažindami, kad šį kartą rinkiminėse kovose bus naudojami nematytų kalibrų ginklai.

O svarbiausia žinia - kad apie Lietuvos žmones, apie jų gyvenimą ir panašius „niekus“ - nebus kalbama net rinkiminiuose pažaduose - svarbiausia - prasibrauti į Seimą bet kokia kaina, užmiršus ir moralę ir pagarbą aplinkiniams, Tėvynei ir net artimiausiems bendražygiams.

Įdomu ar tokius „netyčinius“ (priverstinius) konservatorių viešus išpažinimus įvertins rinkėjai? Ar visa tai tiesiog pasimirš, kaip „pasimiršo“ daugybę šunybių ir kiaulysčių pridirbtų per TSKD valdymo metus? Juk gluminančių „žygdarbių“ buvo tiek daug, kad visi prie jų tiesiog jau priprato - net neramu turbūt būtų, jei pasidarytų kažkaip kitaip.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.