Kas kvailesni – rinkėjai ar šokėjai?

Ką daryti Seime sėdinčiam politikui, panūdusiam, kad rinkėjai jį vėl išrinktų? Reikia kuo daugiau šokti, dainuoti, kvailioti ir puotauti, demonstruoti savo apatinius, naktinius. Juk rinkėjų neįmanoma sugundyti ir sudominti tokiais nuobodžiais niekais kaip kasdienis Seimo nario darbas ar įstatymų leidyba.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Bruveris

Sep 18, 2012, 8:19 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:34 PM

Tokias tiesas šiomis dienomis atvirai išdėstė tautos išrinktasis milijonierius A.Šedžius, pats jų šventai laikęsis visą mielą kadenciją ir dabar sieksiąs savarankiškai laimėti rinkimus vienmandatėje apygardoje Šiauliuose.

Pagal šią strategiją šiaulietis rinkėjams stengėsi įtikti pagirtinai uoliai – pramoginių televizijos laidų herojus ir šokėjas A. Šedžius visuomenei iš tiesų yra kur kas labiau žinomas nei Seimo narys A. Šedžius.

Bet ar vis dėlto neklysta jaunasis išminčius, kadencijos pabaigoje pagaliau atvirai pripažinęs, kad rinkėjus laiko paprasčiausia avių banda? Ar taip uoliai tas avis viliodamas tuo, kas joms esą patinka, ponaitis neperlenkė lazdos?

Juk to, kas Seimo rinkimuose laukia vienu parlamento juokdarių tapusio A.Šedžiaus, jau buvo galima spėti po savivaldos rinkimų. Su „nepartiniu sąrašu” jis Šiauliuose sugraibė vos kelis šimtus balsų. Todėl gali tekti palaidoti ir neseniai dėstytas svajones apie prezidento postą.

Bet tokia karjeros pabaiga – pusė bėdos. Juk štai kita tos pačios politinės filosofijos atstovė A. Baukutė ją jau baigė – ir dar kaip liūdnai! Savo „politinę” veiklą vien tik skandalais, į kuriuos dar įsiveldavo ir jos žymusis sutuoktinis, grindusi aktorė net nesugebėjo surinkti tūkstančio rėmėjų parašų, kurių reikia norint kandidatuoti vienmandatėje apygardoje.

Negana to, dalis tų parašų – galimai suklastoti, ir dabar šios veikėjos laukia pasimatymai su teisėsauga.

Tad gal tie rinkėjai ne tokie jau ir kvaili?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.