Airijoje – paslaptinga lietuvių kompozitoriaus įdukros mirtis

Airijoje tiriama paslaptinga lietuvių kompozitoriaus Andriaus Kozlovskio įdukros mirtis. 11 metų mergaitė Emily šeštadienį buvo rasta negyva savo namuose Talamore, o greta jos – sąmonės netekusi jos 55 metų motina Bernadette Scully. Jas abi rado į namus sugrįžęs A. Kozlovskis. Moteris tebėra ligoninėje. Tikimasi, kad artimiausiomis dienomis jos būklė pagerės, ir ji galės policijai paaiškinti iki šiol nežinomas sunkią negalią turėjusios mergaitės mirties aplinkybes. Policija taip pat tebelaukia mergaitės pomirtinio toksikologinio testo atsakymų, praneša irishtimes.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2012, 1:42 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:56 PM

Grįžęs į namus ir radęs savo sugyventinę su dukterimi, nerodančias sąmonės ženklų, lietuvis A. Kozlovskis iškvietė medikus. Abi buvo nuvežtos į Talamoro ligoninę. Mergaitei konstatuota mirtis, o motina paguldyta į intensyvios terapijos palatą.

Emily buvo vienintelis vaikas šeimoje, ji gimė su sunkia fizine ir psichikos negalia. Mergaitė buvo prikaustyta prie invalido vežimėlio, ja reikėjo rūpintis 24 valandas per parą.

Mergaitės tėvas – turkų tautybės Halukas Barutas, Talamore turėjęs Anatolijos restoraną Talamore. Išsiskyręs su B. Scully, jis išvyko į Idenderio miestą ir turi restoraną ten.

B. Scully – populiari ir aukštai vertinama bendrosios praktikos gydytoja. 2010 m. ji buvo 23 vietoje tarp brangiausiai apmokamų šalies medikų.

Tačiau pastaraisiais mėnesiais Emily būklė pablogėjo, ir dėl jos motina atsisakė darbo, kad galėtų būti su ja.

Pasak draugų, moteris visuomet su meile kalbėdavo apie savo neįgalią dukterį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.