Intriga: ar A. Kubiliaus reitingas atsilaikys prieš I. Degutienę? (papildyta)

Duomenų dar nėra pateikusios 140 rinkimų apylinkių.

I. Degutienė sulaukė daug palankumo.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
I. Degutienė sulaukė daug palankumo.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 15, 2012, 12:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:47 AM

Suskaičiavus balsus iš 1 tūk. 877 rinkimų apylinkių, I.Degutienė yra surinkusi 46 tūkst. 263, o A.Kubilius - 46 tūkst. 764 pirmumo balsus.

Duomenų dar nėra pateikusios 140 rinkimų apylinkių.

Reitinguojant socialdemokratų kandidatus sąrašo lyderių trejetukas nepasikeitė. Iš 47 į 16 vietą pakilo buvusi vaiko teisių apsaugos kontrolierė Rimantė Šalaševičiūtė, iš 24 į aštuntą vietą pakilo Algimantas Salamakinas, iš 13 į devintą - buvęs premjeras Gediminas Kirkilas, iš ketvirtos į 10 smuktelėjo Milda Petrauskienė, iš devintos į 14 vietą nusileido Juras Požela.

Darbo partijos sąraše Vytautas Gapšys užleido antrą vietą trečiuoju numeriu įrašytai Loretai Graužinienei, iš 10 į šeštą vietą pakilo Kęstutis Daukšys.

Žymių pokyčių įvyko partijos „Tvarka ir teisingumas“ sąraše. Pagal dalies apylinkių pirmumo balsų duomenis, iš aštuntos į antrą vietą pakilo Julius Veselka, iš 11 į trečią - Petras Gražulis, iš 18 į ketvirtą - Andrius Mazuronis, iš 10 į penktą - Remigijus Žemaitaitis. Tuo metu antruoju buvęs įrašytas Vytautas Kamblevičius smuktelėjo į devintą vietą, trimis pozicijomis nusileido atitinkamai šeštoje ir septintoje vietose buvę Kęstas Komskis ir Remigijus Ačas.

Taip pat persiskirstė ir Liberalų sąjūdžio pirmasis dešimtukas. Iš penktos į antrą vietą pakilo Remigijus Šimašius, iš šeštos į trečią - Eugenijus Gentvilas, iš 11 į šeštą Kęstutis Glaveckas. Algis Kašėta smuktelėjo iš antros į septintą, Dalia Kuodytė - iš ketvirtos į aštuntą.

Šiek tiek pasikeitė ir partijos „Drąsos kelias“ sąrašas. Ryškiausias jo pasikeitimas yra iš 13 į trečiąją vietą pakilusi Aurelija Stancikienė. Iš devintos į penktą pakilo Vytautas Matulevičius, iš aštuntos į šeštą - Povilas Gylys. Tuo metu, negalutiniais duomenimis, Valdas Vasiliauskas iš ketvirtos smuktelėjo į septintą, o Gintaras Aleknonis - iš penktos į aštuntą poziciją.

Pakito ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos kandidatų eiliškumas. Antroji buvusi Rusų aljanso atstovė Irina Rozova iš antros vietos nukrito į aštuntą, Vaidotas Prunskus iš ketvirtos vietos smuktelėjo į 11, o Michalas Mackevičius iš trečios nusileido į šeštą. Tuo metu Zdislavas Palevičius iš 13 pakilo į ketvirtą, o Vanda Kravčionok - iš penktos į antrą vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.