A. Kubilius: „Neturėtume manyti, kad žiniasklaidoje nebūna „vokelių“

Premjeras Andrius Kubilius sveikintinu vadina „Balsas.lt“ leidinių grupės žurnalistų sprendimą prabilti apie atlyginimų mokėjimą „vokeliais“ ir sako, kad jo nestebina faktas, jog kai kuriose žiniasklaidos priemonėse su žurnalistais gali būti atsiskaitoma šiuo būdu.

A. Kubilius pabrėžė, kad su "vokeliais" nesitaikstoma turi būti visose srityse vienodai.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
A. Kubilius pabrėžė, kad su "vokeliais" nesitaikstoma turi būti visose srityse vienodai.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 24, 2012, 4:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:45 PM

„Aš nemanau, kad mes turėtume būti dėl to nustebę ir manyti, kad nesąžiningumas pasitaiko tik įmonėse ar fabrikuose, o jo nebūna žiniasklaidoje. Tai būtų turbūt šiek tiek naivu. Tai aš tikrai sveikinu tą pilietinį pasiryžimą kai kurių žurnalistų atvirai kalbėti apie tai, kaip nesąžiningai kai kur yra elgiamasi. Jeigu to yra ir kitose žiniasklaidos priemonėse, tai būtų gerai, kad taip pilietiškai drąsiai pasielgtų ir visi kiti žurnalistai“, - trečiadienį po Vyriausybės posėdžio sakė Premjeras.

A. Kubilius pabrėžė, kad su „vokeliais“ nesitaikstoma turi būti visose srityse vienodai. „Dar sykį galiu pakartoti: nesitaikstome su jokiais „vokeliais“, kur jie bebūtų mokami - ar mėsos fabrikuose, ar žiniasklaidos priemonėse, ir tokios yra mūsų principinės nuostatos“, - pabrėžė Premjeras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.