Nutrauktas tyrimas dėl P. Gražulio elgesio

Klaipėdos apylinkės prokuratūros

P. Gražulis tvirtina sieksiąs, kad atsakingos institucijos išsiaiškintų ir nubaustų šmeižto kampanijos prieš jį užsakovus ir vykdytojus.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
P. Gražulis tvirtina sieksiąs, kad atsakingos institucijos išsiaiškintų ir nubaustų šmeižto kampanijos prieš jį užsakovus ir vykdytojus.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 24, 2012, 8:41 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:40 PM

Tyrimas buvo pradėtas gavus kreipimąsi dėl vaizdo įrašo, kuriame iš pažiūros neblaivus vyras sako gavęs nuo P.Gražulio dovanų - laikraštį bei alaus.

Klaipėdos apygardos prokuratūros atstovė Palmira Martinkienė BNS sakė, kad tyrimas nutrauktas, nes nebuvo nusikaltimo sudėties.

Parlamentaras P. Gražulis trečiadienį išplatintame pranešime teigia, kad minėtos informacijos apie jį paskleidimas buvo sąmokslas „siekiant jį sumenkinti ir pakirsti rinkėjų pasitikėjimą“. P. Gražulis tvirtina sieksiąs, kad atsakingos institucijos išsiaiškintų ir nubaustų šmeižto kampanijos prieš jį užsakovus ir vykdytojus.

Gargždų rinkimų apygardoje besibalotiruojantis „tvarkietis“ per pirmąjį rinkimų turą surinko daugiausia - 29,5 proc. - balsų. Antroje vietoje liko konservatorė Agnė Bilotaitė su 28,04 proc. balsų.

Dėl Seimo nario mandato jie varžysis antrame rinkimų ture spalio 28 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.