Č. Juršėnas pamokė partiečius: „Nesuklupkite, kaip vakar“

Seimo vicepirmininkas

Ilgametis Seimo narys, keliskart - jo pirmininkas, vicepirmininkas Č. Juršėnas nedalyvavo 2012 metų Seimo rinkimuose.<br>V. Ščiavinsko nuotrauka iš archyvo
Ilgametis Seimo narys, keliskart - jo pirmininkas, vicepirmininkas Č. Juršėnas nedalyvavo 2012 metų Seimo rinkimuose.<br>V. Ščiavinsko nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-11-14 16:46, atnaujinta 2018-03-15 10:58

„Mieli bičiuliai, ypač kairieji, kurie poryt turėtumėte tapti naująja Lietuvos valdžia, veikite atsakingai ir apdairiai, nesuklupkite, kaip atsitiko vakar, būkite verti garbingo tautos atstovo vardo“, - sakė politikas, vienintelis nuo 1990-ųjų iki šios dienos be pertraukos dirbęs Lietuvos parlamente.

Antradienį balsuodami dėl projekto pagal Konstitucinio Teismo išvadą, kad trys balsų pirkimo istorijoje minimi Darbo partijos kandidatai negali būti Seimo nariais, socialdemokratai buvo prieš arba susilaikė.

Po to Lietuvos socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičius pareiškė, kad buvo padaryta klaida, kurią reikia ištaisyti. Socialdemokratai įregistravo naują projektą, ir jį Seimas trečiadienį priėmė.

Nutarimu konstatuota, kad Darbo partijos kandidatai Živilė Pinskuvienė, Jolanta Gaudutienė bei Jonas Pinskus nėra išrinkti Seimo nariais, o į parlamentą patenka Vilija Filipovičienė, Gediminas Jakavonis bei Larisa Dmitrijeva.

Ilgametis Seimo narys, keliskart - jo pirmininkas, vicepirmininkas Č. Juršėnas nedalyvavo 2012 metų Seimo rinkimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.