Priesaika Seime - ir iš garsiosios langų plovėjos pamotės lūpų

Seimo nario priesaiką skaitant Vilijai Filipovičienei, daug kas prisiminė prieš kelerius metus linksniuotą Anželiką Flipovič, kuri plovė langus ir virė sriubą Viktorui Uspaskichui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2012, 10:00 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:06 AM

Pasirodo, A. Filipovič ir V. Filipovičienę sieja ne vien ta pati pavardė. Anželika yra naujosios parlamentarės sutuoktinio Ivano Filipovičiaus duktė.

Penktadienį pirmajame naujos kadencijos Seimo posėdyje kartu su kitais tautos išrinktaisiais prisiekusi verslininkė V. Filipovičienė įstatymų leidžiamosios valdžios traukinį įšoko paskutinę akimirką.

Po to, kai remdamasis Konstitucinio teismo išvada Seimas prataškė Darbo partijos sąrašą ir iš jo pašalino tris politikus, vietoj vieno jų vietą parlamente užėmė 53 metų V. Filipovičienė.

Rusijoje tremtinių šeimoje gimusi, o vėliau į Lietuvą kartu su tėvais gyventi persikėlusi V. Filipovičienė turi su kaupusi solidų kapitalą.

Jos privalomo registruoti turto vertė siekia beveik 8 milijonus 300 tūkstančių litų. Politinis šios moters kapitalas kuklesnis, bet irgi neskurdus.

Plačiau apie tai - šeštadienio dienraštyje „Lietuvos rytas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.