Kandidatas į žemės ūkio ministrus - Kauno tarybos narys R. Šatkauskas

Ketvirtadienį premjeru paskirto Algirdo Butkevičiaus artimiausiomis dienomis laukia rimtas ir sudėtingas iššūkis - pritariant prezidentei suformuoti Vyriausybę.

R. Šatkauskas penktadienį turėtų susitikti su būsimuoju premjeru.<br>M. Patašius
R. Šatkauskas penktadienį turėtų susitikti su būsimuoju premjeru.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2012, 6:23 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:10 AM

Didžiausias būsimo premjero galvosūkis - dėl Viktoro Uspaskicho, kuris nepaisydamas prezidentės nuomonės į ministrus siūlo partinius. Naujausias kandidatas – Kauno tarybos narys, vienas Darbo partijos kūrėjų ir aktyvuos jos narys Rytis Šatkauskas. Jis siūlomas į žemės ūkio ministrus, praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

„Taip, buvo kalbama apie šią kandidatūrą, bet pirmiausia turi įvykti pokalbis su manimi. Tikiuosi, kad gal jau rytoj pavyks susitikti ir pasikalbėti. Jis, kiek žinau, yra dirbęs aplinkos viceministru, dabar yra savivaldybės tarybos narys“, - „Lietuvos ryto“ televizijai sakė A. Butkevičius.

Aplinkos viceministru 2005 - 2006-aisiais dirbęs R. Šatkauskas ketvirtadienį planavo susitikti su „Lietuvos ryto“ televizija, bet vėliau persigalvojo.

„Tarp kandidatų esu aš kandidatas, bet tik tiek. Bet dabar noriu susilaikyti nuo komentarų, nes kol su A. Butkevičiumi nesusitikau, apie tai dar anksti kalbėti“, - kalbėti R. Šatkauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.