„Auksinis“ Kauno tualetas galų gale atvėrė duris

Moteris prisipažino, kad ypač nejauku buvo dirbti naktį.

Kasininkė R. Gudanavičienė pasakojo, kad ketverius metus nenaudojamą tualetą prieš atidarant teko ilgai šveisti.<br>M. Patašius
Kasininkė R. Gudanavičienė pasakojo, kad ketverius metus nenaudojamą tualetą prieš atidarant teko ilgai šveisti.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Vėjūnė Inytė

2012-11-23 10:09, atnaujinta 2018-03-15 04:56

Prieš beveik ketverius metus Kauno pilies pašonėje pastatytas daugiau kaip pusę milijono litų kainavęs ir dėl to auksiniu pramintas konteinerinis tualetas trečiadienį pradėjo veikti.

Tualeto kasininke dirbanti Rita Gudanavičienė sakė, kad jau sulaukė 25 klientų.

Moteris prisipažino, kad ypač nejauku buvo dirbti naktį.

„Teko užsklęsti stiklinį kasos langelį ir laukti ryto. Kasos patalpa, įrengta tualeto viduje, labai maža. Telpa tik kėdė. Todėl darbo sąlygos sudėtingos“, - pasakojo moteris.

Kasininkė sakė, kad atėjusi į darbą tualetus rado apipelijusius, nešvarius, apleistus. Moterys ilgai šveitė patalpas, kad jomis būtų galima naudotis.

Konteinerinis tualetas Kauno senamiestyje prie pilies pastatytas beveik prieš ketverius metus. Skandalas kilo paaiškėjus, kad Kauno miesto savivaldybė bendrovei „TK sprendimai“ už jį sumokėjo daugiau nei 527 tūkstančius litų.

Atlikus ikiteisminį tyrimą įtarimai buvo pareikšti 8 buvusiems ir esamiems savivaldybės tarnautojams, vienam politikui ir 3 tualetą stačiusios bendrovės „TK sprendimai“ buvusiems darbuotojams.

Byla iki šiol nebaigta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.