Turizmo „Oskarai“ – su palankaus vėjo ir geros kloties palinkėjimais (rinkimai)

Šalis, kurios paplūdimiuose auga Kalėdų medžiai. Gyventojai miega pro langą plūstant šviesai, nes namai yra be langinių. Kaimynams pagarba rodoma nusiaunant batus atėjus į svečius. Pajūrio ruožo - Kuršių nerijos, primenančios stebuklingą Narnijos šalį, smėlio kopos šoka vėjyje salsos ritmu.

Atiduokite savo balsą tam, kuris labiausiai nusipelno pirmojo Lietuvos turizmo „Oskaro“.
Atiduokite savo balsą tam, kuris labiausiai nusipelno pirmojo Lietuvos turizmo „Oskaro“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2012, 10:24 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:19 AM

O jūra išskalauja gintare įklimpusius insektus kaip iš Juros periodo parko. Tos šalies sostinės senamiesčio gatvelės siauros it trys ketvirčiai senos laidos „Fiato“. Miestiečiai vyrai panašūs į aktorių Donatą Banionį, moterys – į Ingeborgą Dapkūnaitę.

Užsienio žurnalistų ir svečių šalių turistų įspūdžius apie Lietuvą galima būtų tęsti nenutrūkstama virtine. Įdomiausia, kad visi jie suteikia galimybę pažiūrėti į savo gimtinę iš šalies, įvertinti naujai ar net, nustebus nuo nelauktų įžvalgų, susiruošti aplankyti kai kurias vietas. Lietuva – įdomi ir netikėta ne tik užsieniečiams, bet ir patiems lietuviams visais keturiais metų laikais. Toks yra Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos siekis, įgyvendinamas jau lygiai du dešimtmečius (1992 m. rugpjūčio 14 d. Vyriausybės nutarimu buvo įkurta Valstybinė turizmo tarnyba - pastaba).

Šia proga vietoj kasmet rengtų sėkmingiausių metų turizmo projektų rinkimų 2012 m. gruodžio 12 d. įvyks iškilminga apdovanojimų ceremonija „Lietuvos turizmo XX-metis“. Jos metu 12 „turizmo oskarų“ - vėtrungių, palankaus vėjo ir geros kloties palinkėjimo simbolių, bus skiriama išskirtiniausiems ir sėkmingiausiems Lietuvos turizmo projektams, turizmo verslo pasiekimams, užsienio šalims bei vietos savivaldybėms ar užsienio žiniasklaidos atstovams už atidumą Lietuvai.

12 nominacijų – „Už geriausias galimybes vietiniam šeimų turizmui“ ir „Sėkmės istorija. Už asmeninės iniciatyvos indėlį į turizmo vystymą“ laimėtojus turi galimybę balsavimu portale lrytas.lt išrinkti Lietuvos gyventojai. Balsavimas vyks iki gruodžio 10 d. Nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti vėtrungėmis tiesioginės apdovanojimų ceremonijos „Lietuvos turizmo XX-metis“ transliacijos per BTV gruodžio 12 d., 20 val. 25 min. metu.

Pasidalinkite su visais, kur smagiausia leisti laisvalaikį su šeima, ir kuri asmens ar šeimos įgyvendintos iniciatyvos turizmo srityje sėkmės istorija jums ar jūsų svečiams iš užsienio palieka didžiausią įspūdį. Atiduokite savo balsą tam, kuris labiausiai nusipelno pirmojo Lietuvos turizmo „Oskaro“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.