A. Butkevičiui neįtiko ir dar vienas kandidatas į kultūros ministrus - J. Gaižauskas

Būsimosios Vyriausybės narių sąraše vis dar trūksta dviejų ministrų pavardžių. Paskirtasis premjeras Algirdas Butkevičius atmetė jau trečią Darbo partijos pasiūlytą kandidatą į Kultūros ministrus. Juo norėta skirti 44 metų aktorių Juozą Gaižauską, skelbia „Lietuvos ryto“ televizija.

A. Butkevičiui nepatinka Darbo partijos siūlomi kandidatai į Kultūros ministrus.<br>M. Kulbio nuotrauka iš archyvo
A. Butkevičiui nepatinka Darbo partijos siūlomi kandidatai į Kultūros ministrus.<br>M. Kulbio nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2012, 4:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:58 AM

„Kiek girdėjau iš aplinkinių, kaip žmogus, pasižymi geromis asmeninėmis savybėmis, bet vis dėlto norint užimti ministro pareigas, turi būti nemaža darbinė ir vadybinė patirtis. Aš manau, kad turi būti žinomas politinis to žmogaus darbas, nes reikės dirbti ir su politikais, ir su kultūros darbuotojais“, - taip savo motyvą atmesti J. Gaižausko kandidatūrą aiškino A. Butkevičius.

Anksčiau paskirtasis premjeras atmetė renginių organizatoriaus Tado Rimdžiaus kandidatūrą į kultūros ministro postą. Šiuo atveju jis taip pat pasigedo administracinio darbo patirties.

1968 metais gimęs aktorius Juozas Gaižauskas 1991 metais baigė tuometę Lietuvos muzikos akademiją, įgijo dramos teatro aktoriaus specialybę. Jis yra žinomas kaip laidų ir renginių vedėjas, „Domino“ teatro aktorius.

Jis yra sukūręs vaidmenis spektakliuose „Broliai Karamazovai“, „Medaus skonis“, „Tiškučio akademija“, „Striptizo ereliai“, „Mano žmonos vyras“ ir kt.

Vedė LNK TV laidą „Ryto ratas“, šiuo metu yra renginių ir reklaminių TV žaidimų vedėjas, prodiuseris, įvairių projektų autorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.