Darbo partija į kultūros ministro postą siūlo J. Gaižauską

Neoficialiomis žiniomis, Darbo

Šiuo metu J. Gaižauskas yra renginių ir reklaminių TV žaidimų vedėjas, prodiuseris, įvairių projektų autorius.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Šiuo metu J. Gaižauskas yra renginių ir reklaminių TV žaidimų vedėjas, prodiuseris, įvairių projektų autorius.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 27, 2012, 1:43 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:17 AM

Pats J. Gaižauskas BNS paklaustas, ar yra sulaukęs siūlymo pretenduoti į kultūros ministro pareigas, teigė kol kas nieko nekomentuojantis.

„Kol kas aš pasakysiu tik tiek, kad neturiu komentarų“ , - BNS antradienį sakė J. Gaižauskas.

1968 metais gimęs aktorius Juozas Gaižauskas 1991 metais baigė tuometinę Lietuvos muzikos akademiją, įgijo dramos teatro aktoriaus specialybę.

Jis yra žinomas kaip laidų ir renginių vedėjas, „Domino“ teatro aktorius. Jis yra sukūręs vaidmenis spektakliuose „Broliai Karamazovai“, „Medaus skonis“, „Tiškučio akademija“, „Striptizo ereliai“, „Mano žmonos vyras“ ir kt.

Vedė LNK TV laidą „Ryto ratas“, šiuo metu yra renginių ir reklaminių TV žaidimų vedėjas, prodiuseris, įvairių projektų autorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.