Ministru tapusiam D. Barakauskui trūksta laiko gėlėms

Vidaus reikalų ministras Dailis Barakauskas socialiniame tinkle „Facebook“ jau kuris laikas savo vyresnio amžiaus gerbėjų nedžiugina įvairiaspalvių gėlių nuotraukomis.

Ministras Dailis Barakauskas socialiniame tinkle „Facebook“ jau kuris laikas savo vyresnio amžiaus gerbėjų nedžiugina įvairiaspalvių gėlių nuotraukomis.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Ministras Dailis Barakauskas socialiniame tinkle „Facebook“ jau kuris laikas savo vyresnio amžiaus gerbėjų nedžiugina įvairiaspalvių gėlių nuotraukomis.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2013, 11:07 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:00 PM

Kol buvo tik paprastas Seimo narys, D. Barakauskas „Facebook“ tinkle gėlių nuotraukas skelbdavo labai dažnai. Nuotraukomis jis keisdavosi su savo draugais, kuriems taip pat patinka gėlės. Tačiau tapęs ministru D. Barakauskas turėjo nutraukti šį savo pomėgį.

„Aš visą mėnesį dirbu ir šeštadieniais, ir sekmadieniais, be vakarų, vos ne dieną naktį. Prie „Facebook“ tinklo buvau prisijungęs prieš gerą mėnesį, tada pasveikinau savo draugus su Kalėdomis. Dabar gėlėms visai neturiu fizinių jėgų. Mano ministerija labai specifinė, labai didelė. Dar nespėjau įsigilinti į visas sritis. Noriu viską išsiaiškinti sąžiningai, kad būčiau naudingas Lietuvai ir nepadaryčiau jokių klaidų. Turiu daug dirbti“, - aiškino D. Barakauskas.

Jis pripažino, kad dirbdamas Seime turėjo kur kas daugiau laisvo laiko nei ministerijoje.

„Gėlės yra senas mano pomėgis. Iš pradžių savo „Facebook“ profilyje aš patalpinau keliasdešimt gėlių nuotraukų, po to jas pradėjo kelti draugai iš viso pasaulio“, - draugystės su gėlėmis pradžią prisiminė ministras.

Paties darytas nuotraukas „Facebook“ D. Barakauskas pažymėdavo savo vardu.

„Man patinka menas, gėlės. Tačiau pats gėlių turiu nedaug, nes jas labai sunku auginti“, - pripažino D. Barakauskas.

D. Barakauskas gėles mėgsta ne tik fotografuoti, jam patinka ir pačiam filmuotis gėlių apsuptyje. Sveikindamas moteris su Kovo 8-ąja būsimas ministras nusifilmavo gėlių turgelyje ir trumpą įrašą išplatino savo gerbėjoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.