Taksistą turėsime. O suvirintoją?

Įvarė V. Uspaskichas baimės Lietuvai, staiga tapęs garsiausiu pacientu. Ne juokas, jeigu Darbo partijos lyderį būtų pakirtęs miokardo infarktas.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Dumalakas

Mar 5, 2013, 7:24 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:03 PM

Kauno klinikų profesoriai palinko virš plačios V. Uspaskicho krūtinės, mėgino suprasti, kur negalia.

Ir ką ištyrė profesoriai? Pasirodo, joks infarktas V. Uspaskichui negresia, o nuo aptiktos skrandžio opos nemirštama – tereikia daugiau dėmesio maistui skirti, mažiau svaigintis.

Išėjęs iš ligoninės V. Uspaskichas net supyko išgirdęs klausimą apie simuliavimą.

Tačiau medikai leido suprasti, kad ligoninėje politiko daugiau nelaukia, pareiškę – per artimiausią pusmetį staigios mirties, miokardo infarkto, insulto rizika yra maža, vos apie 1 procento.

Dažnas Lietuvos gyventojas nudžiugtų išgirdęs tokią išvadą, tik ne V. Uspaskichas.

Ar gydytojai, politiko veide nepastebėję kankinio išraiškos, neužsitarnaus jo mėgstamo epiteto „šūdai”, kurį jis į įvairias puses žarstė prieš guldamasis į ligoninę?

Kitas šių dienų didžiavyris, staiga tapęs kankiniu, į ligoninę kol kas neatgulė. Ūkio banką praradęs V. Romanovas, iki šiol be baimės visus oponentus krikštijęs iškrypėliais, dabar su liūdna šypsenėle atvirauja, kad eis dirbti taksistu. Nesvetimas jam šis darbas, kaip ir elektriko, sargo, kuriuos kadaise, pasirodo, dirbo.

Jeigu už grotų teks valdiškos košės pasrėbti, jis rašys knygą, kuri bus garsesnė už A.Hitlerio „Mein Kampf” („Mano kova”. – Red). Tas juk savo veikalą taip pat už grotų sukūrė.

Guosdamasis V. Romanovas pasakojo, jog iškrypėliai ir Lietuvos banko gauja taip nustekeno, kad pinigų jau tenka skolintis iš draugų. Net iškilo grėsmė prarasti įpratusią plačiai gyventi sutuoktinę Svetlaną.

Kitas didžiavyris V. Uspaskichas irgi turėtų susimąstyti dėl savo ateities. Pasigraibius už širdies nepavyko kankiniu tapti.

Gal geriau pasekti V. Romanovu? Jei šis graudina tautą ruošdamasis taksistu dirbti, kodėl Viktorui neprisiminus suvirintojo įgūdžių?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.