V. Gedvilas gyrė buvusią A. Kubiliaus Vyriausybę dėl sėkmingai suvaldytos krizės

Švedijoje viešintis Seimo pirmininkas

Švedijoje viešintis Seimo pirmininkas V. Gedvilas pabrėžė, kad buvusi centro-dešiniųjų Vyriausybė sėkmingai suvaldė ekonominę krizę.<br>T. Bauro nuotrauka iš archyvo
Švedijoje viešintis Seimo pirmininkas V. Gedvilas pabrėžė, kad buvusi centro-dešiniųjų Vyriausybė sėkmingai suvaldė ekonominę krizę.<br>T. Bauro nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 5, 2013, 11:14 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:23 PM

Tokią poziciją Seimo vadovas išsakė antradienį Stokholme įvykusiame susitikime su Švedijos parlamento pirmininku Peru Westerbergu.

„Seimo pirmininko ir Švedijos Karalystės Riksdago vadovo susitikime aptarta ir mūsų valstybės ekonominė padėtis, pažymėta, kad Lietuva, ankstesnioji jos Vyriausybė sėkmingai suvaldė ekonominę-finansinę krizę, šiuo metu mūsų ekonominio augimo rodikliai - vieni geriausių Europos Sąjungoje, 2015 metais tikimasi įsivesti eurą“, - rašoma Seimo Ryšių su visuomene skyriaus pranešime.

Pasak pranešimo, per susitikimą daug dėmesio buvo skirta energetikai ir būsimam Lietuvos pirmininkavimui Europos Sąjungai.

Opozicijoje šiuo metu esančio konservatoriaus Andriaus Kubiliaus vadovaujama Vyriausybė dirbo nuo 2008 iki 2012 metų ir tuometinės opozicijos, taip pat ir Darbo partijos, buvo kritikuojama dėl ekonominės politikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.