Lietuviai kviečiami mokytis daryti verslą Norvegijoje

Norvegijoje, Bergene organizuojamas seminaras lietuviams, kurie vykdo ar nori vykdyti verslą Norvegijoje. Į verslo seminarą su Lietuvos komercijos atašė Norvegijoje Aleksandru Laurinavičiumi kviečia Lietuvos Garbės konsulas.

Renginys skirtas mažų ir vidutinių įmonių savininkams, smulkiems verslininkams ir fiziniams asmenims, kurie svarsto pradėti verslą Norvegijoje.<br>123rf
Renginys skirtas mažų ir vidutinių įmonių savininkams, smulkiems verslininkams ir fiziniams asmenims, kurie svarsto pradėti verslą Norvegijoje.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 9:40 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:05 PM

Seminare dalyvaus verslininkai ir atstovai iš Bergeno verslo regiono, Norvegijos ekonomikos mokyklos, Bergeno universiteto, Hordalando ir Bergeno komunų.

Renginys skirtas mažų ir vidutinių įmonių savininkams, smulkiems verslininkams ir fiziniams asmenims, kurie svarsto pradėti verslą Norvegijoje.

Seminaras vyks kovo 12 dieną, antradienį, 12-16 val. adresu: Statsminister Michelsensvei 34, 5230 Paradis, Rekstensamlingene, Pentagon auditorijoje.

Vykstantys iš Lietuvos ir turintys klausimu kviečiami kreiptis į Bergeno lietuvių bendruomenės atstovę Editą Jakubkienę el. paštu edita.jakubkiene@gmail.com arba telefonu +47 46598075.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.