Klaipėdiečių šeima laimėjo milijoną

„Gyvenime jau kurį laiką vadovaujamės principu: svarbiausia – žinoti, ko nori, ir labai norėti. Minties galia beribė“, – sakė naujoji milijonierė iš Klaipėdos, kuriai atiteko 100-asis „Teleloto“ milijonas. Dėl laimėjimo į loterijos atstovybę trečiadienį atvyko pedagogė ir užsienio įmonėje analitiku dirbantis jos vyras.

Klaipėdiečių šeima laimėjo milijoną.<br>M. Balkūnas
Klaipėdiečių šeima laimėjo milijoną.<br>M. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2013, 6:31 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:47 AM

Įsigyti bilietą nebuvo paprasta

Parduotuvės, kurioje šeima jau buvo apsipirkusi, kasoje bilietų neliko, o užsiėmusi pardavėja prie terminalo jo taip ir neišspausdino. Tačiau užuot atgrasiusi, ši situacija tik paskatino žemaitišką užsispyrimą.

„O mes vis tiek nusipirksim!“ – pajuokavo sutuoktiniai ir patraukė ieškoti bilieto į artimiausią parduotuvę.

Reiktų paminėti, kad tai nėra pirmasis klaipėdiečių laimėjimas. Moteris prisiminė, kaip dar paauglystėje artimieji jos prašydavo parinkti bilietą savo laiminga ranka. Ji ir jos vyras jau yra laimėję ir piniginių, ir daiktinių prizų – keli iš jų buvo tikrai vertingi.

Klaipėdiečiai žinia apie laimėjimą pasidalijo tik su tėvais. Nei vaikams, nei draugams, anot jų, apie tai žinoti nebūtina. „Mūsų šeima didelė, tad visada planavome išlaidas, pirkinius. Sakyčiau, mokame elgtis su pinigais. Nemanau, kad laimėta suma mums apsuks galvą ar paskatins elgtis neprotingai“, – sakė laimėtojai.

Iš penkių vaikų su tėvais šiuo metu gyvena tik jauniausias sūnus, kuris dar mokosi mokykloje. Visi trys puikiausiai sutelpa dviejų kambarių bute. Didžiausias klaipėdiečių pomėgis – kelionės

„Vyras sėslaus gyvenimo neįsivaizduoja dar nuo tų laikų, kai būdavo nuolat siunčiamas į komandiruotes, o man ir pačiai patinka kelionės“, - sakė moteris.

Sutuoktiniai vienu balsu tvirtino, kad visai galėtų apsieiti be daiktų, tačiau be kelionių – niekaip. Kiek netikėta, tačiau iš daugybės aplankytų kraštų laimėtojams labiausiai įsiminė Turkija.

„Pagarba, šiltas ir mandagus bendravimas – niekur kitur pasaulyje to nemačiau“, – apie pamėgtą kraštą kalbėjo moteris.

Nors už laimėtus pinigus kelionių šeima neplanuoja, tačiau neatmeta galimybės greitu metu nuvykti į egzotiškesnį kraštą. Moteris svajoja nukeliauti į Kiniją.

„Vyras iš komandiruotės kasdien rašė apie visokias keistenybes, kurias matė ir valgė, tad vis pagalvoju, kad reiktų tuo įsitikinti pačiai“, – kalbėjo moteris.

Paklausta, ar nežada dalies pinigų paaukoti labdarai, moteris tik gūžtelėjo pečiais: „Mes ja užsiimame visą gyvenimą. Kiek tik galime, padedame tiems, kuriems to reikia labiausiai. Globojame svetimus vaikus, kuriems mūsų globa būtina.“

Pasirūpins tėvų sveikata

„Tėtis serga gana sunkiai, o mama ir mes patys turim šiokių tokių sveikatos problemų, – pasakojo laimėtoja. – Žinoma, pasiliksim dalį, kad užsitikrintume ramybę ir saugumą, ypač tėvams.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.