Astrologės patarimas - žiūrėkite į horoskopus kaip į orų prognozę

Ir nereikia. Tada tiesiog gyveni ir džiaugiesi.

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2013-03-12 11:56, atnaujinta 2018-03-10 04:25

Ir nereikia. Tada tiesiog gyveni ir džiaugiesi.

Kol esi jaunas, gražus, protingas, sėkmingas, tada atrodo, kad visas pasaulis - po tavo kojomis. Kam tie patarimai, juk pats taip sėkmingai keliauji per gyvenimą?

Bet kai gyvenimo karuselė įsuka, kai viskas lekia itin dideliu greičiu arba netikėtai sustoja, kad net šokteli nuo patogios baro kėdės, tada ir atsiranda klausimai: „Kas tai? Kodėl taip? Ar tai mano? Ir kodėl man? Kada tai baigsis?“ Tokie klausimai ir verčia praverti astrologo duris.

Bet taip būna tada, kai jūs esate pasiruošę išgirsti tiesą, kai esate pasiruošę pokyčiams, kai tikrai ieškote atsakymų. Kartais patarimai pakeičia gyvenimą, leidžia į daug ką pažvelgti kitomis akimis ir pamatyti tai, ko niekada nematėte ar tiesiog nepastebėdavote.

Sužinoti ateitį žmonės nori tam, kad labiau pasitikėtų dabartimi.

Daugeliui astrologija siejasi tik su laikraščių, žurnalų prognozėmis.

Kalbant atvirai, horoskopai - pramoginė astrologijos šaka. Astrologas turi papasakoti vienai dvyliktajai pasaulio (pagal Zodiako ženklą), koks bus oras, kokie vėjai jų sieloje ir gyvenime artimiausiu metu siaus. Čia viskas priklauso nuo pasakotojo sugebėjimų papasakoti ir skaitančiojo imlumo. Nes tai tik atgarsiai to, ką gali išgirsti kiekvienas individualiai.

Tačiau šie pramoginiai horoskopai turi ir tiesos - jie nurodo laikotarpio nuotaiką, sunkesnes dienas, padeda sustiprinti savo nuojautas, kartais apsaugo nuo neteisingų pasirinkimų. Kartais horoskopų skaitymas tampa rytinių ritualų dalimi.

Skirtingai žvelgiama ir į patį horoskopą.

Vieni viską, kas parašyta, bando prisitaikyti sau pažodžiui, kiti ieško paslėptos prasmės tarp eilučių, o treti jį skaito todėl, kad domisi visu žurnalu nuo pradžios iki pabaigos.

Mano, astrologės, patarimas - žiūrėkite į horoskopus kaip į orų prognozę: jei sako, kad lis, pasiimkite skėtį, pasisaugokite nuo žadamų negandų. Jei jums siūlo talismaną, kurį turite sagų dėželėje - pasiimkite su savimi. Jei neturite, belieka tikėtis, kad šį kartą jūsų nesulis.

Kodėl skirtingų astrologų horoskopai skiriasi? Astrologai taip pat gali būti subjektyvūs, nors ir neturėtų. Todėl jų požiūris į tuos pačius dalykus gali skirtis.

Tą pačią situaciją galima aprengti skirtingu rūbu. Pavyzdžiui, kažkuris laikotarpis yra Mėnulio įtakoje.

Tada dienos prognozėje jūs galite rasti tokių patarimų: bandydami privilioti sėkmę pusryčiams išsivirkite perlinių kruopų košės ir rinkitės pilkšvokus, blausių atspalvių drabužius.

Kitas astrologas patars: sėkmę garantuos perlo papuošalai ir lengvi, melsvai žalsvi, plazdenanstys apdarai bei gaivūs, nakties vėsą primenantys kvepalai. Taigi situacija ta pati, patarimas tas pats, tik žodžiai kitaip parinkti.

Kad ir kokios žvaigždės, planetos, juodi ar balti mėnuliai lemtų žmogaus sėkmę ir nuopolį, žinojimas ir supratimas, kodėl tai vyksta, padeda sustiprinti palankias aplinkybes ir apeiti kliūtis.

Ar tai pakeičia likimą? Ar mes turime teisę keisti likimą? Ar tai neprieštarauja Visatos dėsniams, religijai, Dievo sampratai? Daugybė klausimų, daugybė ginčytinų atsakymų.

Po daugelio metų aš pradedu suprasti, kad astrologija tikrai veikia, kad tai neprasilenkia su tikėjimu, Dievu. O gal jis ir užrašė mūsų likimus žvaigždžių kalba? Tik įdomu, ar ten, viršuje, turi humoro?

Todėl skaitydami mano ir kitų astrologų horoskopus mąstykite, tikėkite ir žinokite - kaip viršuje, taip ir ant žemės.

Tekstas publikuotas žurnale „Stilius“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.