Studentai išrinko „Misterį Kauną“

Visą mėnesį Kaune vyko tradiciniai „Misteris Kaunas 2013“ rinkimiai, organizuojami KTU Elektros ir valdymo inžinerijos fakulteto studentų atstovybės ENDI. Devyni Kauno aukštųjų mokyklų atstovai stengėsi įrodyti savo pranašumą ir laimėti perneinamąjį Misterio cilindrą, kurį laimėtojai dalinasi jau 41 metus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2013, 10:27 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:01 PM

Nuo vasario pradžios dalyviai ne tik ruošė savo namų darbus, bendrą pasirodymą, bet ir rungėsi išvažiuojamose rungtyse: išbandė akies taiklumą šaudykloje, mokėsi suši gaminimo paslapčių "SushiSushi" restorane, lenktyniavo Vilko kartodrome, žaidė tinklinį vasariškoje Rio arenoje, pajautė jaudulį filmuodamiesi tiesioginiame eteryje KobraTV laidoje, išmėgino kovą peiliais Kauno Wing Chun KungFu Akademijoje.

Taip pat Misteriai aplankė Apuolės vaikų namų auklėtinius, žaidė su jais bei pasveikino auklėtojas kovo 8-osios proga. Visų išvyku metu misteriai rinko taškus. Nugalėtoju tapo Edvinas Alimkinas, KTU Socialinių mokslų fakulteto pirmakursis. Edvinas taip pat buvo pripažintas ir Foto Misteriu.

Kovo 14 dienos popietę dalyvių laukė dieninė renginio „MIsteris Kaunas 2013“ dalis - kliūčių ruožas, kuriame teko ne tik sprogdinti ar skusti balionus, plėšyti dėžes, bet ir pagauti gyvą vištą. Nugalėtoju dieninėje dalyje tapo Andrius Urbonas iš KTU Fundamentaliųjų mokslų fakulteto.

Vakare visi rinkosi į pagrindinį renginį „Embassy“ klube. Čia misteriai atliko savo pasirodymus, namų darbus, kuriuose įkūnijo įvairių sričių lyderius: Tarzaną, Gordoną Ramzį, Staliną, Cezarį, Ostiną Powersą, Jacką Sparrow, Algimantą Čekuolį, Osamą bin Ladeną, netgi Popiežių.

Likę 3 finalininkai savo įspūdingais viliotiniais kaitino publiką, o komisija rinko geriausius. II vicemisteriu tapo Svajūnas Maksvytis, KTU pirmakursis, I vicemisteris - Edvinas Alimkinas, taip pat tapęs ir išvykų bei fotomisteriu.

Konkurso nugalėtoju tapo Ignas Radžius, KTU Ekonomikos ir Vadybos fakulteto pirmakursis. Visuose etapuose laikęsis itin aukštose pozicijose, finale Ignas galiausiai įrodė savo pranašumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.