A. Zuoko lipdukų su šarvuočiu užsimanė ir Harvardo studentai

Neseniai Vilniaus savivaldybė į Kembridžą išsiuntė didžiulę dėžę. Joje – 500 lipdukų su šarvuočiu, kuris traiško ne vietoje pastatytą automobilį. „Išsiuntėme juos Harvardo studentams. Jie paprašė. Išsiuntėme nemokamai 500 vienetų didesnio formato lipdukų“, - didžiuodamasis kalbėjo Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

A. Zuokas į Harvardą išsiuntė 500 lipdukų su automobilį traiškančiu šarvuočiu.<br>V. Balkūnas
A. Zuokas į Harvardą išsiuntė 500 lipdukų su automobilį traiškančiu šarvuočiu.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Apr 10, 2013, 9:59 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:13 PM

Jis pats raudonai apvestus lipdukus, kurie primena draudžiančius kelio ženklus, prisiklijavęs ir prie mobiliojo telefono, ir prie nešiojamojo kompiuterio.

„Į kokią užsienio šalį bevažiuočiau, visur tai yra labai geras suvenyras, visi labai mielai laukia šitos dovanos“, - šypsojosi A. Zuokas. Jis pripažino, kad ne vienas komandiruotėse sutiktas politikas, valdininkas ar verslininkas jį sieja su šia akcija. Ne kartą Vilniaus savivaldybė gavo užklausų iš užsienio ir prašymų atsiųsti lipdukų.

Juos taip pat dalija vilniečiams, norintiems sudrausti ne vietoje automobilius statančius miestiečius. „Šį lipduką dalijame gyventojams, kurie gali jį klijuoti ant automobilio stiklo, jei automobilis pastatytas neleistinoje vietoje. Savivaldybė lipdukų užsako nuolat. Išdalijam ir vėl gaminam. Esame iš viso tūkstančiais jų atspausdinę“, - kalbėjo Vilniaus meras.

Lipdukus galima gauti savivaldybėje. Kreiptis reikia į viešųjų ryšių tarnybą.

Klaipėdiečio dizainerio sukurtas lipdukas dienos šviesą išvydo netrukus po skandalingos Vilniaus mero akcijos prieš ne vietoje automobilius statančius vairuotojus. Prieš dvejus metus liepą A. Zuokas Gedimino prospekte Vilniuje šarvuočiu pervažiavo automobilį „Mercedes“, stovintį ant dviračių tako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.