Areštuota V. Romanovo ir jo sesers turto už 55 mln. litų

Žlugusio Ūkio banko savininką Vladimirą Romanovą toliau persekioja nemalonumai. Saugodamas banke pinigus praradusių įmonių interesus teismas areštavo 55 mln. litų vertės turto, kuris priklauso V. Romanovui ir jo seseriai. Tačiau, jei areštuoto turto nepakaks ar paaiškės, kad jo nebėra, areštuoti gali būti ir bankininkui priklausantys pinigai.

V. Romanovą persekioja finansiniai nemalonumai.<br>M. Kulbis
V. Romanovą persekioja finansiniai nemalonumai.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 7:14 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:55 AM

Kaip pranešė LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“, tokį sprendimą teismas priėmė, kai gavo bendrovių „Boslita ir Ko“, bei „Baltijos stiklas“ kreipimąsi. Areštuotas kilnojamas ir nekilnojamas turtas priklauso bendrovėms „Ūkio banko investicinė grupė“ ir „Birač Europe“, kurių savininkai ir yra V. Romanovas ir jo sesuo Olga Gončaruk.

Teismas uždraudė verslininkams perleisti ar įkeiti areštuotą turtą, tačiau paliko galimybę juo naudotis bei saugoti. Įmonėms taip pat leidžiama mokėti algas darbuotojams bei mokesčius valstybei bei socialinio draudimo įmokas.

V. Romanovas yra nurodęs, kad turi įvairaus turto už 178 mln. litų bei apie 2 mln.piniginių lėšų. Tiesa, verslininkas neslepia, kad turi ir maždaug 238 mln litų skolų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.