Įtarimai dėl darželyje patirtos vaiko traumos nepasitvirtino

Trečiadienį vakare į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką įtarus galvos sumušimą ir galvos smegenų sukrėtimą buvo paguldytas trejų metų berniukas.

Į Moters ir vaiko kliniką atvežtą berniuką apžiūrėję medikai nustatė, kad jis pasiligojo ne dėl galvos sutrenkimo.<br>R. Vitkus
Į Moters ir vaiko kliniką atvežtą berniuką apžiūrėję medikai nustatė, kad jis pasiligojo ne dėl galvos sutrenkimo.<br>R. Vitkus
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Apr 11, 2013, 12:45 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:27 AM

Medikams buvo paaiškinta, kad vaikas nukentėjo nuo bendraamžio, su kuriuo priešpiet žaidė darželyje.

Kaip portalui lrytas.lt paaiškino lopšelio-darželio vedėja, berniukas galvą susitrenkė apie dešimtą valandą su bendraamžiais žaisdamas darželio patalpose.

Dešimt grupėje žaidusių vaikų prižiūrėjo jų auklėtoja. Incidentas tarp dviejų berniukų kilo dėl mašinytės, su kuria jie abu norėjo žaisti.

Kai vienas berniukas panoro žaislą paimti, kitas darželinukas jį pastūmė. Pastumtas berniukas trenkėsi galva į stalą.

Šį incidentą pastebėjo grupės auklėtoja.

„Galvą susitrenkęs berniukas ją tik pasitrynė ir vėl nuėjo žaisti. Trisdešimties metų darbo stažą turinti auklėtoja šį berniuką stebėjo, tačiau kadangi vaikui guzas neiškilo, jo nepykino, auklėtoja pagalbos į medikus nesikreipė.

Vakare sūnaus pasiimti atėjusiai mamai buvo pasakyta, kad sūnus susitrenkė galvą, todėl kai namuose vaiką ėmė pykinti, mama nedelsdama kreipėsi į medikus“, - portalui lrytas.lt sakė darželio vedėja.

Į ligoninę atvežtą darželinuką įdėmiai apžiūrėję medikai konstatavo, kad jis pasiligojo ne dėl galvos sutrenkimo. Vaikas ligoninėje paliktas gydyti dėl su incidentu darželyje nesusijusio negalavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.